Caféer, Restauranter & Hoteller

Hotel Vejlefjord Kur og Spa

Saltbad grnt dagslys Thalasso

Se hvorledes Vejlefjord har valgt THORS Gamma og THORS Cube i forbindelse med indretning af deres termiske bad.

Se mere

Hotel Skt. Annæ KBH

C2

Hotel Skt. Annæ er et 4 stjernet hotel, der ligger i hjertet af København, tæt på Det KongeligeTeater, Strøget og flere turist attraktioner.  Hotel Skt. Annæ har valgt et THORS Uniq bord i centrum af deres smukke atrium.

Se mere

Mørks Kælder - Kolding

IMG8

Mørks Kælder er en ny cocktail og vinbar i Kolding for det voksne publikum. Hyggelige omgivelser, dejlig stemning og fedt concept! 

Se mere

Hotel Skt. Petri i København

Slinger med 3 planker3

Hotel SKT. PETRI er beliggende i hjertet af København. Hotellet har over 200 værelser og en af Københavns hyggeligste tagterrasse. I samarbejde med Oliver Gustav, har THORS-DESIGN leveret THORS Idun, Gaia, Globe og Caféborde samt THORS Slinger i kundetilpassede mål.

Se mere

The Standard, Copenhagen

Standard front

Hos The Standard i København, har de valgt vores møbler til deres udendørs terrasse. Hos The Standard, kan man vælge mellem moderne dansk mad, Nordisk gastronomi, nutidigt indisk køkken og intim jazz klub.

Se mere

Restaurant Umage København

THORS at Umage

Restaurant Umage har valgt THORS café borde, runde borde, Idun borde samt Gaia bord i deres indretning, alle med rå overflade.

Se mere

No.14

No 14 Vejle

No14 Vinbar blev startet i marts 2012 som et lille tilflugtssted til Conrad Cafe.
Det er en kombineret vin- og cocktailbar, men som navnet antyder, er hovedvægten i udvalg og indretning vin.
På vinbaren sættes hyggen i højsædet, her kan man i ro og mag sidde og nyde et glas vin evt. sammen med en tapasplatte eller smage en lækker cocktail.
Der fåes også et udvalg af whiskey, rom, cognac, likør samt enkelte special øl.

Se mere

Søgaards Bryghus Aalborg

Sgrdsbryghus lhegn2

Claus Søgaard, indehaver af Søgaards Bryghus, Aalborg: ”Når genbrug og design giver så flot et resultat, var vi ikke i tvivl om, at vores udemiljø skulle indrettes med disse møbler. Jeg har det fint med, at der kommer et endnu mere historisk vingesus over midtbyen i Aalborg. Træet har stadig et liv med revner og knaster, hvilket passer fint til vores temperament her i hjertet af Aalborg”.

Se mere

Restaurant Ålbækken

Brændt plankebord

Plankeborde hos restaurant Ålbækken - Thyregod

Se mere

Carlsberg Visitor center

cafebord carlsberg 2

Lone Johnsen, Visitor & Event Director, Carlsberg Visitors Centre: ”Vi så Thors-Designs borde og bænke i Bellacentret og var med det samme klar over, at her var et udendørs møblement, som ville passe perfekt til Carlsbergs Visitors Centre, som er i et kulturhistorisk industrikompleks, den oprindelige bryggergård på Gl. Carlsberg. Vi havde et godt samarbejde med Thors Design, som udviklede et beslag, som gjorde borde og bænke egnet til at stå på brosten med lidt hældning”. 

Se mere

Monarch

Omega Monarch

Thors Omega hos Monarch Knudshoved

Se mere

Toldboden

Bord og bnk

Hos Toldboden i København kan du nyde en kop kaffe eller en frokost ved at af vores mange møbler. Se indretningen af Toldboden med Thors Design møbler her.

Se mere

Comwell

receptionskrank Comweel

Comwell Hotellet i Roskilde ligger ved Roskilde Fjord med en smuk udsigt over vandet. Hotellet har de perfekte rammer for møder, konferencer, fester eller et skønt weekendophold. Indenfor en radius af 30-40 minutters kørsel, har i adgang til de fleste af hovedstadsområdets store kulturinstitutioner og musser.

Se mere

Food Festival

Nordic challenge gris3

Food Festival er en innovativ madfestival. Vi har en ambition om at skabe et sansefyldt folkeevent med fokus på den gastronomiske, nordiske madkultur. Vi samler nogle af de mest betydningsfulde nordiske avlere, kokke, producenter og forsøger gennem disse at skabe spændende maddebatter og erfaringsudveksling. Desuden er det vores mål at være aktive formidlere og udbrede kendskabet til de nordiske råvarer national. såvel som internationalt.

Se mere

Posthuset

Posthuset i Esbjerg har valgt møbler fra THORS-DESIGN til deres indretning. Såvel special lavede løsninger som f.eks. plankeborde, caféborde, højborde og loungeborde.

Se mere