Bænke

Send forespørgsel

Hos THORS-DESIGN har vi et stort udvalg blandt specialdesignede bænke. Er du på udkig efter et unikt møbel til din have, som samtidig har masser af sjæl og historie, er en af vores bænke måske lige noget for dig. 

Unikke Bænke

Hos THORS-DESIGN er ikke to af vores produkter ens, da plankerne vi anvender ikke er prefabrikerede, men udskæres fra bolværk.  Vi laver unikke løsninger, som passer ind i lige netop din have eller på din altan. I alle vores produkter forsøger vi at skabe et naturlig samspil mellem, hvad der er praktisk og moderne, men som samtidig favner naturen. Et samspil vi forsøger at give videre i vores bænke, hvor træet altid er den centrale del af møblet. 

Havemøbler i høj kvalitet

Udover et moderne og naturligt udtryk i vores design, er det samtidig også vigtigt for os at producere bæredygtige møbler, som ikke kun symboliserer naturen, men som også er gode for naturen. Vores produkter er der derfor heller ikke tilsat unaturlige kemikalier til. Træet bliver derimod behandlet i naturlige olier, som både gør det miljøvenligt og holdbart. Alle bænke og bænke er fremstillet af genanvendt bolværk fra nedlagte danske færgeleje. Træsorten hedder Azobé, og er også kendt som Bongossi eller jerntræ. Azobétræ kan tåle at stå ude hele året, og kræver næsten ingen vedligeholdelse. I Danmark er havesæsonnen forholdsvis kort, og det er derfor vigtigt at have solide havemøbler, som kan anvendes år efter år.  

 

Send forespørgsel på Bænke