Bordbænkesæt

Hos THORS-DESIGN har vi et stort udvalg af specialdesignede bord bænkesæt.  Er du på udkig efter et unikt møbel til din have, som samtidig har masser af sjæl og historie, er et af vores borde eller bænke måske lige noget for dig. 

BORDBÆNKESÆT i Unikt design 

Hos THORS-DESIGN er ikke to af vores produkter ens, da plankerne vi anvender ikke er prefabrikerede, men udskæres fra bolværk. Vi laver unikke løsninger, som passer ind i lige netop din have eller på din altan. I alle vores produkter forsøger vi at skabe et naturlig samspil mellem, hvad der er praktisk og moderne, men som samtidig favner naturen. Et samspil vi forsøger at give videre i vores bord bænkesæt, hvor træet altid er den centrale del af møblet. 

HAVEMØBLER I HØJ KVALITET

Udover et moderne og naturligt udtryk i vores design, er det samtidig også vigtigt for os at producere bæredygtige møbler, som ikke kun symboliserer naturen, men som også er gode for naturen. Vores produkter får derfor heller ikke tilsat unaturlige kemikalier.  Alle bord bænkesæt er fremstillet af genanvendt bolværk fra nedlagte danske færgelejer. Træsorten hedder Azobé, og er også kendt som Bongossi eller jerntræ. Azobétræ kan tåle at stå ude hele året, og kræver næsten ingen vedligeholdelse. I Danmark er havesæsonnen forholdsvis kort, og det er derfor vigtigt at have solide borde og bænke, som kan anvendes år efter år.