THORS-DESIGN laver unikke designer borde til private, B2B og det offentlige. Alle vores borde bliver fremstillet på bestilling og er håndlavet. Vi anvender primært Azobétræ i vores fremstillingsproces. Vi går meget op i at bruge genanvendeligt træ i vores design og fremstilling. Derfor kan en stor del af vores produkter også spores tilbage til bolværk fra Knudshoved havn. Vi undersøger naturligvis træet for urenheder og sikre os at det kun indeholder naturlige olier inden det bliver brugt i fremtidige borde.

Design borde - borde med sjæl

Vi forsøger altid at foretage minimal forarbejdning af træet. Vores minimalistiske tankegang frembringer borde med et unikt design og udtryk, som du ikke kan finde andre steder.  Ethvert stykke træ har sin egen historie og fortæller det gennem sit udtryk. Genanvendelighed frembringer borde med sjæl, som vi forsøger at levendegøre og højne gennem vores designvalg.

Vi forsøger altid at imødekomme vores kunders ønsker til design og udtryk, og derfor kan du være en aktiv deltager i fremstillingsprocessen. Vi går meget op i vores arbejde, og vil gerne at de produkter vi fremstiller giver ligeså stor glæde for vores kunder. Vi er derfor utrolig kvalitetsbeviste og afsluttet ikke et projekt før alle parter kan sætte sig fornøjet tilbage og blot nyde det endelige resultat.

Vores forskellige design Borde

Hos THORS-DESIGN har vi et solid udvalg af forskellige designer borde, fra glasborde, caféborde til sofa og loungeborde.

Vi lavede vores første bord tilbage i 2005, og vores sortiment er blot vokset støt fremad siden da. Vores sortiment vokser stadig og skulle du stå med en fantastisk ide til et bord, som du på nuværende tidspunkt ikke kan finde på vores hjemmeside, så ring da endelig.

Du kan finde en kort beskrivelse af de enkelte design borde herunder.

Unika Glasbord

Et bord som udstrålet samarbejdet mellem det feminine og det maskuline. Glasset er 19mm i tykkelse, og kan derfor holde til at blive brugt, inde som ude. Fødderne på bordet er lavet af bolværk. Alt fra træets facon til udtryk har betydning for det endelige resultat. Ønsker du et bord, som gør brug af det bedste fra begge verdener, så er et Unika glasbord et godt valg.

Højborde / Konsolborde

Vores højborde er perfekt til omgivelser der lægger op til samtale og aktiv deltagelse.  Du kan få alle vores højborde med tre forskellige overfladebehandlinger; Pudset, brænd eller rå overflade. Giv dit konferencerum, Café eller indgangshal ny sjæl med vores unikke højborde.

Udeborde

Et møbel som passer perfekt til udelivet. Vi laver alt fra bord-bænkesæt til plankeborde. Du kan få vores udeborde med to forskellige overfladebehandlinger; Pudset eller rå.  Et træmøbel som fungerer godt på en eventuel terrasse, eller som samlingspunkt, hvor dine gæster kan nyde naturen og en god kop kaffe.

Caféborde

Vores Caféborde egner sig både til private som erhvervslivet. Vi leverer borde, som kan tilpasses efter dine ønsker. Du kan få et Cafébord med tre forskellige overfladebehandlinger; Pudset, brændt og rå. Du kan desuden vælge, hvilke ben-løsninger der bedst passer ind i dit miljø. Fra stolpeben, selvjusterende ben til træben. Har du brug for et kvadratisk eller ovalt design kan vi også akkommodere dette. Vi vil rigtig gerne hjælpe vores kunder med at få deres gæster i den rigtige stemning og humør.

Sofa og loungeborde

Få et rustikt bord til din stue eller loungeområde. Vi leverer sofa og loungeborde i tre forskellige overfladebehandlinger; Pudset, brændt eller rå. Vi tilbyder desuden at fremstille et mobilt og transportabelt bord, som flyttes med 4 flotte hjul, der er designet til at fungere godt ind i det overordnede udtryk. Tag naturen ind i dit hjem og oplev en øget stemning og hygge.

Runde borde

Vores runde træborde kan fås med tre forskellige overfladebehandlinger; Pudset, brændt og rå. Runde borde lægger op til hyggelige stunder med god samtale. Bordet fremstilles med et rustikt søjleben, og vil derfor stå solidt og fast på mange forskellige flader.

Disk/Bar

Har du brug for en disk eller bar i dit hjem, så er vores rustikke møbler et fantastisk valg. Vi leverer vores diske med tre forskellige overfladebehandlinger; Pudset, rå eller brændt. Overfladen på diskens front vil dog altid være rå. Det giver et godt samspil mellem det naturlige miljø og det forarbejdede. Du kan eventuel benytte vores møbel som en bar eller som et forberedelsesområde til dit udekøkken.