Grilltilbehør

Send forespørgsel

Som en del af vores store produktudvalg fører vi tilbehør til grillen eller udekøkkenet.

Skab et naturligt samlingspunkt i haven

Når solen står højt på himlen i sommermånederne, bruger vi danskere ofte en masse hyggelige timer udendørs. Her samles man ofte i haven til en grillaften i familie og venners lag. 

Med grilltilbehør fra THORS-DESIGN kan du skabe et naturligt samlingspunkt omkring grillen med blandt andet en Dancook kuglegrill, grillkroge eller en udendørs stophane.

Unikt design i mange år 

Vores udendørs produkter er alle af høj kvalitet, så de kan stå udendørs året rundt uden at tage skade. Materialerne er valgt ud fra at produktet skal være langtidsholdbart og slidstærkt - og er en kombination af varmgalvaniseret stål og kraftfulde træelementer.

Hos THORS-DESIGN differentierer vi os på vores design som er skabt ud fra individuelle løsninger. Vi står altid klar til at specialdesigne og producere produkterne i tæt dialog med dig, så slutproduktet passer præcist til dine behov.

Helt unikt er hele vores sortiment bæredygtigt og lavet af genanvendt træ fra nedlagte færgelejer. Dette gør at hvert stykke træ fortæller deres egen historie - der er altså aldrig to af vores produkter, der er ens.

Se vores forskellige tilbehør til grillen her på siden. Kontakt os endeligt hvis du har specielle ønsker eller behov, så vi kan tage en snak om hvilke muligheder vi kan tilbyde dig. 

Send forespørgsel på Grilltilbehør