Ild & is

Send forespørgsel

Vi danskere elsker hygge, og der er ikke noget som det at sidde ved bålet en dansk sommeraften og nyde noget godt mad og drikke. Så snart temperaturen stiger i Danmark, så skal der grilles og det gerne over åben ild. Griller man over sit bålsted, så får maden bare en ekstra god smag af sommer, sol og hygge.  

Hos THORS-DESIGN leverer vi robuste bålsteder i ubehandlet stål. Vi har 3 forskellige typer af bålsteder.

 

De 3 typer af bålsteder vi tilbyder:

THORS Bålsted

Vores største bålsted, som udelukkende er lavet i ubehandlet stål. Bålstedet er ideelt til større haver eller offentlige steder, hvor man kan sidde mange om bålet. Det er let at installere, da det ikke skal graves ned, men blot står på jorden, som det er. 

THORS Askeskål

Dette bålsted er også lavet i stål, men med en træsokkel. Bålfadet måler 70cm, og bliver oftest brugt udenfor offentlige bygninger. Det kan også bruges som bålfad, dog skal der altid være et lag sand i bunden af fadet, for at beskytte træsoklen. 

THORS Tallerken

THORS Tallerken er et helt unikt bålsted, som akitektonisk er noget helt for sig selv. Vi har valgt at kalde modellen for "Tallerken" fordi det på mange måder ligner en stor tallerken i stål. Den passer derfor godt ind i naturen. Vi opstiller den med klodser i bunden, så den står fast, men stadig ser ud til at svæve frit. 

 

Hottop / cooltop

THORS Biohottop

Vores THORS Biohottop er ikke et ild- eller bålsted, men derimod et smukt ildfad, designet i stål. Ildfaddet kører på bioethanol og spreder både hygge og varme på terrassen eller i haven.  

THORS Cooltop

THORS Cooltop er formet som et bålsted, men er i virkeligheden det helt modsatte. THORS Cooltop har samme design som THORS Bålsted og er ideel til nedkøling af drikke- eller madvarer. Det kommer også med en træfod med fastmonteret hane, så den optøede is er let at tappe igen. Ideel til barer, restauranter eller lignende. Cooltoppen laves også i rustifri stål til severing af madvarer som fisk og skaldyr.

 

Send forespørgsel på Ild & is