Send forespørgsel

Plankeborde med en historie

THORS-DESIGN laver unikke plankeborde både til private, B2B og det offentlige. Alle vores plankeborde er håndlavet af gammelt Azobétræ, som vi henter fra nedlagte danske færgehavne. Vi genanvender det stærke og tunge bolværk, der gennem et halvt århundrede har taget imod hårde knubs fra færgerne hver gang de har lagt til kaj. Gennem tiden har træet modstået meget og skabt sin helt egen struktur, dette giver træet historie og sjæl. Der er aldrig to stykker træ, som er ens. 
Vi kalder det upcycling, vi finder at træet stadig gemmer en stor værdi og har fået træet verificeret i forhold til, at det kun indeholder naturlig olie. Vi genbruger det gamle bolværk, som ellers ville have været kasseret, og giver det et nyt udtryk og et nyt liv fx til de danske hjems stuer og køkkenalrum eller til virksomhedernes kontor, restauranter nyder også godt af den rå stil. 
Ikke to plankeborde er ens
Vores plankebord designer vi ud fra det enkelte stykke træ, da ikke to stykker træ er ens, får bordene naturligt deres helt unikke udtryk. 
Vi ved at ikke to hjem er ens og derfor er de fleste på udkig efter individuelle løsninger, hos os får du med garanti et unikt bord, i fællesskab tilnærmer vi os din specifikke løsning da vi ikke har nogle standardprodukter. 
Vi respekterer det unikke og naturlige i træet, samtidig med at vi tilbyder kundetilpassede mål. 
I Danmark er der stor efterspørgsel på dette unikke og rå udtryk, fordi det bryder med vores ofte meget stilrene og minimalistiske indretning. Træets originale rå og slidte look giver møblerne varme og sjæl, og flytter naturen ind i de danske stuer og køkkener. 
Vores æstetik bygger på enkelt, organisk og stilrent nordisk møbeldesign i højeste kvalitet.
Vores forskellige plankeborde
Hos Thors Design har vi mange forskellige typer af plankeborde, lige fra lange konferenceborde til små caféborde. På denne side har vi samlet et kort overblik over vores større plankeborde, som vi har inddelt i fire typer: 
Uniq
Thors Uniq er det ypperste plankebord vi laver, her får man sjæl, historie, massivt lækkert udtryk og styrke,  lavet af bolværkets yderste planker, det var disse planker færgerne gled direkte opad. Vi lader de originale søm sidde i og sliber nænsomt træet, Bordet anvendes fx af virksomheder som konferencebord eller i private hjem som spisebord og er ca. 4m langt. Læs mere om Thors Uniq her.
Idun 
Vores Idun plankebord er et mindre spisebord, der ikke er nær så massivt som Uniq bordet. Bordet laves op til 2 meter langt, bredden op til 1 meter, eller som et kvadrat på op til 1,5 x 1,5m. Idun plankebord er både populær i mindre lejligheder, som spisebord, men særligt også som cafébord blandt restauranter og cafeer. Læs mere om Thors Idun her.
Gaia
Gaia plankebordet eller langbord laves op til 4,5 meter og med både pudset, brændt eller rå overflade. Du kan vælge mellem 4 forskellige typer af ben og dette bord kommer også som kvadratisk eller rundt. Vores smukke Gaia bord kan både anvendes hjemme i større køkkener eller stuer, men er også populært som bord i større mødelokaler. Læs mere om Thors Gaia her.
Mosaic
Thors Mosaic er vores længste plankebord og laves fra 5 meter og opefter. Også dette bord tilbyder vi i de tre forskellige overfladebehandlinger og benene udvælger vi alt efter længden på bordet. Dette bord er perfekt til større mødelokaler. Læs mere om Thors Mosaic her.
Vi anvender det samme azobétræ til alle fire typer borde. Træet stammer oprindeligt fra Afrika og er en særlig hård træsort. Træet er mere end 100 år gammelt og indeholder kun naturlige olier. Vores møbler kan derfor anvendes inde som ude. Læs mere om azobétræ her.
Som du vil kunne se på vores hjemmeside får træet et forskelligt udtryk, alt efter hvilken form for overfladebehandling træet får. Vi tilbyder træ forskellige overfladebehandlinger: Rå, pudset og brændt. 
Derudover vil du kunne vælge mellem forskellige former for ben, længde og tykkelse på plankerne til bordet. Vores forskellige typer er: træben, åbne eller lukkede stålben og mixben.
Tag et kig på vores produkt sortiment, og se om der er noget der falder i din smag. Finder du ikke lige det type plankebord, som du søger, så kontakt os og lad os give dig en prisvurdering på lige netop den type bord du søger. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

THORS-DESIGN laver unikke plankeborde til private, B2B og det offentlige. Alle vores plankeborde er håndlavet af gammelt Azobétræ, som vi henter fra nedlagte danske færgehavne. Vi genanvender det stærke og tunge bolværk, der gennem et halvt århundrede har taget imod hårde knubs fra færgerne hver gang de har lagt til kaj. Gennem tiden har træet modstået meget og skabt sin helt egen struktur, dette giver træet historie og sjæl. Der er aldrig to stykker træ, som er ens. 

Vi kalder det upcycling, vi finder at træet stadig gemmer en stor værdi og har fået træet verificeret i forhold til, at det kun indeholder naturlig olie. Vi genbruger det gamle bolværk, som ellers ville have været kasseret, og giver det et nyt udtryk og et nyt liv f.eks til de danske hjems stuer og køkken alrum eller til virksomhedernes kontor, restauranter nyder også godt af den rå stil. 

 

Ikke to plankeborde er ens

Vores plankeborde designer vi ud fra det enkelte stykke træ, da ikke to stykker træ er ens, får bordene naturligt deres helt unikke udtryk. 

Vi ved at ikke to hjem er ens og derfor er de fleste på udkig efter individuelle løsninger, hos os får du med garanti et unikt bord,
i fællesskab tilnærmer vi os din specifikke løsning da vi ikke har nogle standardprodukter. 

Vi respekterer det unikke og naturlige i træet, samtidig med at vi tilbyder kundetilpassede mål. 

I Danmark er der stor efterspørgsel på dette unikke og rå udtryk, fordi det bryder med vores ofte meget stilrene og minimalistiske indretning. Træets originale rå og slidte look giver møblerne varme og sjæl, og flytter naturen ind i de danske stuer og køkkener. 

Vores æstetik bygger på enkelt, organisk og stilrent nordisk møbeldesign i højeste kvalitet.

 

Danske plankeborde – Danske Design når det er bedst

 

Dansk håndlavet design i høj kvalitet til den bevidste forbruger. Vores danske plankeborde kan skræddersyes til den enkeltes ønsker og stil. Vores mål er at skabe unikke træmøbler gennem godt dansk håndværk. Lad det naturlige element tage del i din hverdag. Med respekt for design, materialer og fremstilling skaber vi plankeborde, der lever op til kvaliteten af ægte Dansk Design.

Er du på udkig efter et plankebord, som du ikke kan finde på storkøb, så kan vi hjælpe. Kontakt os og hør nærmere omkring de mange muligheder vi stiller til rådighed.

 

Vores forskellige plankeborde

Hos THORS-DESIGN har vi mange forskellige typer af plankeborde, lige fra lange konferenceborde til små caféborde. På denne side har vi samlet et kort overblik over vores større plankeborde, som vi har inddelt i fire typer: 

 

Uniq plankebord

THORS Uniq er det ypperste plankebord vi laver. Her får man sjæl, historie og et massivt lækkert udtryk og styrke. Uniq er lavet af bolværkets yderste planker, det var disse planker færgerne gled direkte opad. Vi lader de originale søm sidde i og sliber nænsomt træet.
Bordet anvendes f.eks. af virksomheder som konferencebord eller i private hjem som spisebord og er ca. 4m langt.
Læs mere om THORS Uniq her.

 

Idun plankebord

Vores Idun plankebord er et mindre spisebord, der ikke er nær så massivt som Uniq bordet. Bordet laves op til 2 meter langt,
bredden op til 1 meter, eller som et kvadrat på op til 1,5 x 1,5 meter. Idun plankebord er både populær i mindre lejligheder, som spisebord,
men særligt også som cafébord blandt restauranter og cafeer.
Læs mere om THORS Idun her.

 

Gaia plankebord

Gaia plankebord eller langbord laves op til 4,5 meter og med både pudset, brændt eller rå overflade. Du kan vælge mellem 4 forskellige typer af ben og dette bord kommer også som kvadratisk eller rundt. Vores smukke Gaia bord kan både anvendes hjemme i større køkkener eller stuer, men er også populært som bord i større mødelokaler. Læs mere om THORS Gaia her.

 

Mosaic plankebord

THORS Mosaic er vores længste plankebord og laves fra 5 meter og opefter. Også dette bord tilbyder vi i de tre forskellige typer overfladebehandlinger og benene udvælger vi alt efter længden på bordet. Dette bord er perfekt til større mødelokaler.
Læs mere om THORS Mosaic her.

Vi anvender det samme Azobétræ til alle fire typer borde. Træet stammer oprindeligt fra Afrika og er en særlig hård træsort. Træet er mere end 100 år gammelt og indeholder kun naturlige olier. Vores møbler kan derfor anvendes inde som ude.
Læs mere om Azobétræ her.

Som du vil kunne se på vores hjemmeside, får træet et forskelligt udtryk, alt efter hvilken form for overfladebehandling træet får.
Vi tilbyder tre forskellige overfladebehandlinger: Rå, pudset og brændt. 

Derudover vil du kunne vælge mellem forskellige typer ben: træben, åben eller lukkede stålben og mixben. Du kan også vælge længde og tykkelse på plankerne til bordet.

Tag et kig på vores produkt sortiment, og se om der er noget der falder i din smag. Finder du ikke lige det type plankebord, som du søger, så kontakt os og lad os give dig en prisvurdering på lige netop den type bord du søger. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

 

Send forespørgsel på