Udekøkken

Send forespørgsel

Alle THORS Udekøkkener bliver fremstillet efter individuelle ønsker og behov. Materialerne der bliver brugt, er genanvendt træ fra nedlagte danske færgelejer og varmgalvaiseret stål. De kan tåle at stå ude hele året, og er nemme at vedligeholde. Vi leverer det samlet og klar til brug.

Derfor skal du have et udekøkken

Hvorfor stå inde i et lummert køkken, når solen er på sit højeste. Madlavning behøver ikke være en ensom affære – kun dig og dine pander. Forskøn i stedet din terrasse med et stilfuldt udekøkken. Øg din tilgængelighed ved at flytte dit køkken udenfor.  Nyd sommervejret og duften af din herlige madlavning mens du hygger dig med familie og venner, alt imens solen skinner berigende glædesstråler af varme.

Langt de fleste udekøkkener kræver, at de bliver pakket sammen om vinteren. Vores er bygget af materialer, der med lethed kan takle det danske vejr, på godt og ondt. 

Et KØKKEN I NATUREN med sjæl

Det er i dag moderne at skille sig ud fra mængden og have unikke møbler i sit hjem, fremfor fabriksmøbler som alle andre også har. En opgave der bliver mere og mere vanskelig for mange producenter at matche. En populær måde at skille sig ud fra mængden på, er at differentiere sig på design. Hos THORS-DESIGN går vi derfor meget op i at fremstille møbler i høj kvalitet. Men måske vigtigere; at de er bæredygtige og unikke. At der er en historie bag vores produkter, er vigtigt for os. Ved at benytte genanvendt træ fra nedlagte færgelejer puster vi historie og sjæl i vores møbler. Et slutresultat man ikke kan genskabe ved masseproduktion.

Fremstillingen af et udekøkken hos THORS-DESIGN er derfor et samspil. Vores kunder skal gerne stå tilbage med et unikt produkt, der er helt deres egen. Ved at have en åben dialog i fremstillingsprocessen sikrer vi os, at alle parter står tilbage med et smil på læben. Vi ser værdi i at fremstille unikke møbler, som giver vores kunder ekstra livsglæde - livsglæde i tanken om at være det skridt nærmere ens boligdrømme.  

Historie og sjæl er selvfølgelig ikke nok. Et udekøkken skal også kunne holde til lidt af hvert. Kombinationen af varmgalvaniseret stål og rustikke træemner betyder at det kan modstå det uforudsigelige og barske danske vejr. 

Grill dig til gode minder

Grillsæsonnen er over os, og vi danskere elsker at grille. Der er en helt speciel hygge over det at grille. Det er en social madlavningskultur, som stammer fra USA og hersker i bedste velgående rundt omkring i de danske haver. Sommer, godt vejr og hygge betyder for mange at det er tid til at grille. Om dit udekøkken er lille eller stort betyder ikke noget. Vi kan finde en løsning der giver mening. Samspillet mellem rustikt træ og stål gør, at vores møbler har en fantastisk evne til at falde i et med naturen og THORS møbler passer derfor perfekt ind i haven. 

Hos THORS-DESIGN arbejder vi hver dag på at sammensætte individuelle løsninger til forskellige kunder. Ønsker du derfor specialfremstillede produkter til din have eller altan, så hjælper vi dig gerne med at skabe et udekøkken til dit hjem. 

Tag et kig på vores produkter og kontakt os, så vi kan få en snak om hvilke muligheder vi kan tilbyde dig.

Send forespørgsel på Udekøkken