Thors-Design

Send forespørgsel

Fra nedlagt færgeleje - Til bæredygtige møbler

Carsten Thor grundlagde THORS-DESIGN i 2002. Et par stammer Azobétræ fra Korsør´s Færgeleje blev skåret op til træfliser og en terrasse blev lagt. Begejstringen for træet gjorde, at købet af de resterende 1500 kubikmeter bolværk blev en dristig handling. Det viste sig at træet har sin helt egen sjæl og styrke og kræver sindrige idéer at ”tøjle”. Der blev i de efterfølgende år prøvet mange ting og produkter af. I slutningen af 2003, blev stellet til det første Omega bord/bænkesæt bukket, hvilket i sig selv var spændende med den snævre skarpe radius. I 2005 kom det første plankebord, der nu hører med til et af firmaets primære produkter.

Gennem årene har THORS-DESIGN opkøbt og hentet flere danske havne hjem, som Kalundborg, Gedser, Rødby og Knudshoved færgeleje. I dag står Carsten Thor primært for design, produktudvikling og produktion. I samarbejde med teamet bag THORS-DESIGN, ligges der vægt på at finde den helt rigtige individelle løsning for den enkelte kunde.

I 2008 flyttede THORS-DESIGN ind i det gamle mejeri i Timring ved Vildbjerg, ca. 20 minutters kørsel nordvest fra Herning. Mejeriets gamle bygninger er fra 1891, og giver et naturligt råt udtryk der harmonerer fint med møblerne. Alle møblerne bliver fremstillet i og omkring Vildbjerg, inden for en radius af 10 kilometer.

I 2013 blev den gamle vaskehal der var benyttet som værksted for lille og vi tilkøbte en gammel systue på 700m² kun 200m længere nede i byen, hvor vi nu har et nyt dejligt rummeligt værksted. Det har samtidig givet mulighed for, at udnytte hele mejeriet til et inspirerende showroom.

 

 

Send forespørgsel på Thors-Design