Kommende events

Se alle begivenheder
Elisabeth og hendes mand ved Møltrup Optagelseshjem

Elisabeth og hendes mand fik taget bryllupsbilleder ved Møltrup Optagelseshjem

 Som de fleste nok er bekendte med, samarbejder Thors Design med Møltrup Optagelseshjem. Møltrupgården er et værested for mænd, der er kommet på afveje på den ene eller den anden måde.

Vi har  et samarbejde med et par mænd herfra. De hjælper os med at skære det træ, vi henter fra nedlagte, danske færgelejer, op på gårdens savværk. Herfra transporteres træet til vores værksted, hvor det anvendes i produktionen.  

Hvad de færreste ved, er, at udendørsarealerne hos Møltrupgården også har ageret kulisse til bryllupsbilleder. Det var ligeså en overraskelse for os, da vi ved tilfældighed fik fortalt historien ved vores juleevent i starten af december sidste år.

Her var Elisabeth kommet for at se vores møbler i showroomet i Timring, hvor hun faldt i snak med Lisa fra Thors Design. Elisabeth fortalte om, at hun den 24.05.2014 blev gift, og hende og hendes mand besluttede at bryllupsbillederne skulle tages ved Møltrupgården, da de havde en tæt tilknytning hertil.

Vi bad Elisabeth fortælle lidt mere om valget af omgivelserne til deres bryllupsbilleder:

”Vi fik nogle klassiske billeder i parkens grønne omgivelser, men bag de store haller lå jeres træ opbevaret og vi så en enestående mulighed for, at det kunne danne rammen for en helt anden type billeder. Billeder, hvor det fine, hvide og romantiske kunne træde frem på en helt særlig måde i mødet med det rå og rustikke træ. På den måde kom vores billeder både til at rumme det upoleret og poleret, det sirlige og det rå, det lette og bolværkets bombastiske hårdhed.”

Se nedenfor de billeder, parret fik taget. Tak til Elisabeth og hendes mand for at dele denne historie med os.