Kommende events

Trends & Traditions
maj 06 - maj 06
Se alle begivenheder
Gamma bænk håndlavet af genanvendt træ fra nedlagte, danske færgelejer

Unika produkter på bestilling

Hos Thors Design fremstiller vi udelukkende unika produkter på bestilling af det gamle azobétræ vi henter fra nedlagte, danske færgelejer.

Du kan lade dig inspirere af de møbler og designs vi viser frem på henholdsvis hjemmesiden, webshoppen og showrooms. Disse er dog kun eksempler på møbler vi har lavet. Det er altså ikke muligt at bestille en tro kopi af eksemplerne, men derimod dit eget, unikke møbel i samme design, men med helt unikke detaljer.

Har du en idé til et møbel eller en indretningsløsning, hører vi gerne fra dig. Vi har erfaring med specialløsninger, så vi vil med glæde indgå i endnu et projekt.

Unika produkter – hvad betyder det?

Møbler fra Thors Design kan betegnes som unika produkter. Hos os betyder det, at hvert møbel er unikt, har forskellige, 

rustikke detaljer, så som revner, ujævnheder og huller. Desuden kan der forekomme forskellige farvenuancer i azobétræet. Alt dette er simple bevis på træets autencitet og unikke historie.

Du kan for eksempel være med til at bestemme hvordan overfladen skal være, når du bestiller et plankebord. Her skal du først vælge, om du vil have en rustik eller pudset overflade. Vælger du en rustik overflade, skal du afgøre om det skal være en Small, Medium eller Large udgave, hvor det er muligt at bestemme hvor mange historiske detaljer der skal være i træet.   

Der er også andre overvejelser du skal foretage dig i forbindelse med købet af et plankebord hos Thors Design. Udover mål, er du selv med til at vælge bordben og rustikke detaljer i træet hertil, hvis disse bestilles i træ.

 

På vores webshop www.thors-butiq.dk finder du et lille udvalg af vores produkter. Også disse er unika – nogle er nummererede.
Selvom vi har et lille lager af disse produkter på vores værksted kan du i lige så høj grad som via hjemmesiden være med til at tilpasse det enkelte produkt.