Kommende events

Trends & Traditions
juni 25 - juni 25
3 Days of Design
september 03 - september 05
GaLaBau
september 16 - februar 19
Se alle begivenheder

Thors Butiq: Thors Designs webshop med mindre træmøbler og tilbehør

 
Vidste du, at Thors Design har en webshop med navnet Thors Butiq, hvor du kan bestille enkelte træmøbler og tilbehør? Konceptet er det samme: alle produkter er unika, derfor er ikke to ens. Desuden forhandler vi særligt udvalgte produkter fra Infiniti og The Organic Sheep, som supplement til vores træmøbler.

Også på webshoppen er det muligt at bestille produkterne i andre mål end dem, der er nævnt. Du kontakter os blot, og så finder vi en løsning, der matcher dine behov.

 Hos Thors Butiq finder du følgende produktkategorier:  

Borde/stødklodser:

I denne kategori finder du enkelte glasborde, TV-borde, spiseborde og stødklodser på hjul, der allerede er fremstillet. Møblerne har alle et enkelt design, og kan derfor bruges til mange formål, både indenfor og udenfor.

Tilbehør:

I tilbehørskategorien forhandles lysestager og olielamper i forskellige udformninger og størrelser. Olielamperne findes i en pudset udgave, ligesom lysestagerne, som også kan bestilles i en rustik udgave, hvor der er mere patina i træet.

Tapasbrædder:

Hvis du mangler et rustikt serveringsbræt eller et bræt til en dekoration som en del af din indretning, kan vi anbefale vores tapasbrædder. De fås i forskellige størrelser og udformninger.

 


Stole:

Thors Designs Cube stol er et populært møbel i denne kategori, da dens enkelte form gør, at den kan bruges til mange formål både ude og inde. Den findes med og uden lændestøtte samt med hjul. Desuden forhandler vi den italienske møbelvirksomhed Infinitis Loop stol i en udgave med fire ben og armlæn, og med drejefod. Stolen fås i hvid og røgfarvet til hurtig levering. Finder du ikke den farve, du ønsker, bestiller vi gerne andre farver Loop stole hjem.

Bålfade/bålsteder:

Hvis du kan lide at lave mad over bål, eller blot kan lide den hygge som åben ild kan skabe, vil vi anbefale dig at se nærmere på vores bålfade og bålsteder. De laves med en skål i kraftigt stål og med en ”fod” i enten stål eller genbrugs Azobétræ.

Hylder/hylder på mål:

De unikke, nummererede hylder er til dig, der finder en hylde fra vores sortiment, som du kan lide. Du kan også, som alle andre møbler og tilbehør, bestille på mål.

Lammeskind:

Vores islandske lammeskind er fra virksomheden The Organic Sheep, og er i meget høj kvalitet. Hos Thors Butiq finder du både almindelige lammeskind og ”chair pad”.

Udekøkkener:

Den sidste og nyeste kategori på webshoppen indeholder vores Savra udekøkkener. Udekøkkenet kan fås med vask, grill eller begge dele.