Kommende events

Se alle begivenheder

Piedestal lille - Certificeret FSC Recycled 100%

(00094)

Rustik piedestal i genanvendt azobétræ fra nedlagte, danske færgelejer. Træet er certificeret FSC Recycled 100%. Bemærk: unika produkt. Der er kun én af denne. Mål: 21 x 32,5 x 17 cm

Lager status

På lager

1.200,00 kr.

Detaljer om produktet

Piedestal i genanvendt træ med wauw-effekt

Piedestalen er fremstillet af resttræ som er i overskud fra det råmateriale vi henter i de nedlagte, danske færgelejer. Træsorten hedder azobé, og er kendetegnet ved at være yderst tæt i sin porøsitet. Det gør træet praktisk talt uigennemtrængeligt, meget tungt og robust.

Piedestalen fremstår meget rustik med revner, ujævnheder og farveforskelle. Det er et bestemt valg fra vores side, da vi ønsker at fremhæve disse detaljer. Der ligger en værdifuld historie bag om træets fortid i et færgeleje, hvor det har beskyttet ved indsejling. 

 

Piedestaler til planter er populære i boligindretningen

Piedestaler er populære i indretningen til for eksempel planter. Her bliver planten udstillet på en helt anden og spændende måde, end hvis den stod i vindueskarmen. 

Vælg gerne en stor plante, der fylder noget, så du får en dekoration i hjemmet som skaber opmærksomhed. Vi er ret vilde med kontrasten imellem det grønne og træet som komplimenterer hinanden flot. 

Hvis du har mange planter i dit hjem, kan du sammensætte flere piedestaler i forskellige niveauer.  

 

Blomsterpiedestal til haven

Mangler du noget dekorativt på altanen eller terrassen, kan en blomsterpiedestal være en idé. Ligesom det er tilfældet indenfor kan du også her stille planter og blomsterkrukker på. Når træet udsættes for sol, vil det patinere over tid og få en lys, grålig farve. Det er helt perfekt i et havemiljø, hvor piedestalen vil gå i et med omgivelserne.