Kommende events

Se alle begivenheder

Piedestal mellem - Certificeret FSC Recycled 100%

(00093)

Rustik piedestal i genanvendt azobétræ fra nedlagte, danske færgelejer. Træet er certificeret FSC Recycled 100% og testet af Teknologisk Institut til kun at indeholde naturlige olier. Bemærk: unika produkt. Der kun én af denne. Mål: 40 x 32,5 x 18, 5 cm.

Lager status

På lager

1.200,00 kr.

Detaljer om produktet

Unika piedestal i genanvendt bolværkstræ 

Der findes mange forskellige piedestaler, men ikke mange i genanvendt bolværkstræ. Piedestalen er utrolig spændende at få ind i hjemmet, da den kan bruges som platform til at udstille lige præcis det du vil.

Træet er genanvendt azobétræ fra nedlagte, danske havne. Man kalder det også jerntræ, fordi det er helt utroligt robust og meget tungt. 

Piedestalen er et unika møbel, idet der kun findes én. Så kan du lide boliginteriør, som skiller sig ud fra mængden, er du kommet det rette sted.  

 

Se også vores stole her. 

 

Blomsterpiedestal til haven

Tag piedestalen med ud på altanen eller terrassen og sæt den i et hjørne, hvor du kan udstille planter eller en skulptur på. Sammensæt flere piedestaler med forskellige mål og detaljer for at skabe en interessant indretning. 

Leg med piedestalen og få løbende idéer til, hvordan den kan inddrages i indretningen. Måske kan den bruges som et lille sidebord ved en lænestol. Eller måske er den helt perfekt som en praktisk skammel. 

En blomsterpiedestal til haven kan være med til at skabe hyggelige havemiljøer, hvor du kan gå på opdagelse og se din have fra nye og interessante perspektiver.