ERHVERV

Bliv inspireret

Skab atmosfære i din virksomhed og signaler at du tager den bæredygtige dagsorden seriøst med møbler i upcyclet bolværkstræ. Alle vores møbler er unikaer skabt med respekt for træets unikke historie. Det massive azobétræ er utrolig tæt i sin porøsitet og har et højt indhold af naturlige olier, hvilket gør træet hårdført og velegnet til både udendørs og indendørs brug. Vi anvender udelukkende kvalitetsmaterialer og skræddersyer vores produkter til netop jeres behov. Vi laver også specialdesigns, så tøv ikke med at kontakte os.

Brochure

Hent vores brochure og find mere inspiration til, hvordan du kan skabe et inspirerende arbejdsmiljø med vores rustikke møbler i genanvendt azobétræ.

Sif

Unikke møbler

Speciallavet langbord

Bæredygtige
materialer

Mosaic

Cases

Kenneth Hansen

Fagbevægelsens Hovedorganisation

I FHs foyer møder elementerne hinanden og skaber en helt enestående atmosfære. Bliv inspireret her. 

Kenneth Hansen

Sydenergi

Der er mange fordele ved at rykke møderne ud i naturen. I mange tilfælde er det dog ikke muligt. Bliv inspireret af Sydenergi som i stedet har valgt at invitere naturen indenfor i deres mødelokaler. 

Kenneth Hansen

Ground

Hos Ground i Odense er der skabt et helt unikt og inspirerende trænings- og cafémiljø, som får dem til at adskille sig fra andre fitnesscentre. 

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing