Kommende events

100% Design, London
september 18 - september 21
Building Green, Copenhagen
oktober 30 - oktober 31
Se alle begivenheder

Have

Thors møbler kan sagtens holde til at stå ude i det danske vejr hele året. Vores møbler har en lang levetid, uden at du skal
bekymre dig om en masse vedligeholdelse. Alle møbler er fremstillet af genanvendt træ fra de nedlagte danske færgelejer.
Træet er verificeret af COWI til kun at indeholde naturlig olie, og certificeret af FSC som recycled 100% .
De unikke møbler er robuste, med en naturlig udtryk og passer derfor perfekt ind i haver eller på terrasser. 

De bedste møbler er fremstillet af træ. De har en sjæl som overlever generationer og har en lang levetid. Hos Thors Design fremstiller vi havemøbler i den solide træsort  Azobé, der er hentet i nedlagte danske havne. Azobétræ indeholder masse af naturlig olie og er utrolig slidstærk og robust. De er perfekte til, at stå ude i det danske vejr hele året. Du behøver ikke længere, at foretage hyppige udskiftninger af dine havemøbler. Sommer efter sommer kan du nyde dine havemøbler fra Thors Design i din have, på din terrasse eller på din altan.

Tidens havemøbler

I en periode, hvor den grønne bevægelse vokser med hastige skridt, har vi hos Thors-Design også fulgt med. Vi genanvender bæredygtigt Azobétræ fra nedlagte danske havne til alle vores produkter. Alle vores møbler er enestående. Alderen, sorten og det miljø som træet har overlevet, bidrager alt sammen til det endelige resultat. Man kan opnå helt fantastiske resultater ved god forarbejdning af træet, men at slette dets fortid har vi ingen interesse i. Vi anvender derfor heller ingen grove kemikalier i vores forarbejdning af træet og har store respekt for vores råmaterialer. Det gør vi, fordi vi  gerne vil fremstille møbler, som både er nutidige og bæredygtige. Vælger man at investere i havemøbler i træ hos os, får man ikke blot et møbelsortiment af høj kvalitet, men også nogle helt unikke bæredygtige møbler, som passer perfekt ind i havens naturlige omgivelser. Hvert møbel er et stykke dansk historie.

Havemøbler i et unikt design  

I alle vores møbler fremhæver vi træets naturlige udtryk, hvilket også gør sig gældende i vores havemøbler. Møblerne passer derfor perfekt ind i haver eller på terrasser, hvor møblernes naturlige materialer falder i ét med naturen. Det robuste og naturlige udtryk, som Azobétræet er indbegrebet af, gør vores møbler unikke. Vi sætter stor ære i at levere et produkt, som passer ind i netop din have. Mange af vores havemøbler er derfor udviklet i samarbejde med vores kunder. Går du også og drømmer om helt nye havemøbler, med et naturligt udtryk, så tag kontakt til os, og hør hvad der er muligt –så vi sammen kan skabe nyt liv til din have.

Find møbler til dit udekøkken

Bordbænkesæt til haven

Robuste bålsteder i ubehandlet stål.

Bålsteder

Bålsteder fra Thors Design laves i min. 5mm tyk stål. Vi arbejder mest i målene Ø 0,7m, 1,0m, 1,3m eller 1,5m. Men bålstederne kan også laves efter individuelle ønsker. Thors Bålsted stilles på en medfølgende sokkel, her kan der vælges mellem en sokkel på 14 eller 60cm i højden.

LÆS MERE

Udeborde

Thors Plankeborde er lige så egnet til udendørs brug som indendørs. Træet stammer fra de nedlagte danske færgeleje, og er derfor meget robust og egnet til at være ude i al slags vejr. Som udemøbler, kræver vores borde minimal vedligeholdelse. De behøver ikke at vedligeholdes som andre møbler.

LÆS MERE

Bænke

Hos Thors Design har vi et stort udvalg af forskellige typer bænke. Alle vores bænke er lavet i genanvendt træ fra nedlagte danske færgelejer. Bænkene laves udfra kundetilpassede mål og ønsker. Det robuste træ tåler at stå ude i alt slags vejr og kræver minimal vedligehold.

LÆS MERE

Send forespørgsel

Thors Design laver dansk design af maritimt patineret bolværk. Hvis du har fundet noget du godt kan lide, eller bare har et afklarende spørgsmål, så tøv endelig
ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig.

Olielamper

Thors Olielamper er helt perfekte til at skabe lidt ekstra hygge og stemning en sommeraften i haven. Det robuste træ kan holde til, at stå udendørs i alt slags vejr. De laves i størrelserne 14, 19 og 24cm og kan købes enkeltvis eller i sæt.

LÆS MERE

Dekoskaller

Dekoskaller fra Thors Design er meget rustikke, med masser af patina og lækre detaljer. De er ideelle til brug inde og ude, hvor de tilføjer en helt særlig charme med det samme.

LÆS MERE

Bordbænkesæt

Thors Bordbænkesæt er et unikt møbel til din have, som samtidig indeholder masser af sjæl og historie. Alle vores Bordbænkesæt er fremstillet af genanvendt bolværk fra nedlagte danske færgelejer. Træet kræver nærmest ingen vedligehold.

LÆS MERE