Kommende events

3 days of design
juni 15 - juni 17
Se alle begivenheder

Have

Thors møbler kan sagtens holde til at stå ude i det danske vejr hele året. Vores møbler har en lang levetid, uden at du skal
bekymre dig om en masse vedligeholdelse. Alle møbler er fremstillet af genanvendt træ fra nedlagte danske færgelejer.
Træet er verificeret af COWI til kun at indeholde træets egne, naturlige olier, og certificeret af FSC som recycled 100%.
Møblerne er robuste, med et naturligt udtryk og passer derfor perfekt til haven eller på terrassen. 

Hos Thors Design fremstiller vi havemøbler i den solide træsort  azobé, der er hentet i nedlagte danske havne. Azobétræ indeholder kun naturlige olier og er utrolig slidstærk og robust. Derfor kan du lade havemøbler fra Thors Design stå ude i det danske vejr hele året rundt. Du behøver aldrig at udskifte dine havemøbler igen. Sommer efter sommer kan du nyde dine havemøbler fra Thors Design i din have, på terrassen eller på altanen.

Bæredygtige havemøbler med historie

Bæredygtighed og grøn omstilling er et stort tema lige nu. Hos Thors Design har vi dog været bæredygtige inden det blev en trend. Vi genanvender bæredygtigt azobétræ fra nedlagte, danske havne til at producere alle vores produkter. Træets alder, træsorten og den historie den bærer med sig, bidrager alt sammen til at skabe unikke produkter. Man kan opnå helt fantastiske resultater ved god forarbejdning af træet, men at slette dets fortid har vi ingen interesse i. Vi anvender derfor heller ingen grove kemikalier i vores forarbejdning af træet og har store respekt for vores råmaterialer. Det gør vi, fordi vi  gerne vil fremstille møbler, som både er nutidige og bæredygtige. Vælger man at investere i træhavemøbler hos os, får man ikke blot et møbler af høj kvalitet, men også helt unikke, bæredygtige møbler, som blender naturligt ind i haven og dens omgivelser. Hvert møbel er et stykke dansk historie.

 

Havemøbler i ét med naturen  

I alle vores møbler fremhæver vi træets naturlige udtryk, hvilket også gør sig gældende i vores havemøbler. Med det naturlige udtryk passer møblerne perfekt ind i haven eller på terrassen, hvor møblerne nærmest går i ét med naturen.
Det robuste og naturlige udtryk, som azobétræet er indbegrebet af, gør vores møbler unikke. Vi sætter stor ære i at levere et produkt, der passer ind i netop din have. Vi samarbejder derfor med vores kunder i designet af møblerne. Går du også og drømmer om helt nye havemøbler med et naturligt udtryk, så tag kontakt til os, og hør, hvad der er muligt.

 

Find møbler til dit udekøkken

Bordbænkesæt til haven

Robuste bålsteder i ubehandlet stål.

Bålsteder

Bålsteder fra Thors Design laves i min. 5mm tyk stål. Vi arbejder mest i målene Ø 0,7m, 1,0m, 1,3m eller 1,5m. Men bålstederne kan også laves efter individuelle ønsker. Thors Bålsted stilles på en medfølgende sokkel, her kan der vælges mellem en sokkel på 14 eller 60cm i højden.

LÆS MERE

Udeborde

Thors Plankeborde er lige så egnet til udendørs brug som indendørs. Træet stammer fra de nedlagte danske færgeleje, og er derfor meget robust og egnet til at være ude i al slags vejr. Som udemøbler, kræver vores borde minimal vedligeholdelse. De behøver ikke at vedligeholdes som andre møbler.

LÆS MERE

Bænke

Hos Thors Design har vi et stort udvalg af forskellige typer bænke. Alle vores bænke er lavet i genanvendt træ fra nedlagte danske færgelejer. Bænkene laves udfra kundetilpassede mål og ønsker. Det robuste træ tåler at stå ude i alt slags vejr og kræver minimal vedligehold.

LÆS MERE

Send forespørgsel

Thors Design laver dansk design af maritimt patineret bolværk. Hvis du har fundet noget du godt kan lide, eller bare har et afklarende spørgsmål, så tøv endelig
ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig.

Olielamper

Thors Olielamper er helt perfekte til at skabe lidt ekstra hygge og stemning en sommeraften i haven. Det robuste træ kan holde til, at stå udendørs i alt slags vejr. De laves i størrelserne 14, 19 og 24cm og kan købes enkeltvis eller i sæt.

LÆS MERE

Dekoskaller

Dekoskaller fra Thors Design er meget rustikke, med masser af patina og lækre detaljer. De er ideelle til brug inde og ude, hvor de tilføjer en helt særlig charme med det samme.

LÆS MERE

Bordbænkesæt

Thors Bordbænkesæt er et unikt møbel til din have, som samtidig indeholder masser af sjæl og historie. Alle vores Bordbænkesæt er fremstillet af genanvendt bolværk fra nedlagte danske færgelejer. Træet kræver nærmest ingen vedligehold.

LÆS MERE