Have

Thors møbler kan sagtens holde til at stå ude i det danske vejr hele året. Vores møbler har en lang levetid, uden at du skal bekymre dig om en masse vedligeholdelse. Alle møbler er fremstillet af genanvendt træ fra de nedlagte danske færgelejer. Træet er verificeret af COWI til kun at indeholde naturlig olie, og certificeret af FSC som recycled 100% . De unikke møbler er robuste, med en naturlig udtryk og passer derfor perfekt ind i haver eller på terrasser.

De bedste møbler er fremstillet af træ. De har en sjæl som overlever generationer og har en lang levetid. Hos Thors Design fremstiller vi havemøbler i den solide træsort  Azobé, der er hentet i nedlagte danske havne. Azobétræ indeholder masse af naturlig olie og er utrolig slidstærk og robust. De er perfekte til, at stå ude i det danske vejr hele året. Du behøver ikke længere, at foretage hyppige udskiftninger af dine havemøbler. Sommer efter sommer kan du nyde dine havemøbler fra Thors Design i din have, på din terrasse eller på din altan.

Tidens havemøbler

I en periode, hvor den grønne bevægelse vokser med hastige skridt, har vi hos Thors-Design også fulgt med. Vi genanvender bæredygtigt Azobétræ fra nedlagte danske havne til alle vores produkter. Alle vores møbler er enestående. Alderen, sorten og det miljø som træet har overlevet, bidrager alt sammen til det endelige resultat. Man kan opnå helt fantastiske resultater ved god forarbejdning af træet, men at slette dets fortid har vi ingen interesse i. Vi anvender derfor heller ingen grove kemikalier i vores forarbejdning af træet og har store respekt for vores råmaterialer. Det gør vi, fordi vi  gerne vil fremstille møbler, som både er nutidige og bæredygtige. Vælger man at investere i havemøbler i træ hos os, får man ikke blot et møbelsortiment af høj kvalitet, men også nogle helt unikke bæredygtige møbler, som passer perfekt ind i havens naturlige omgivelser. Hvert møbel er et stykke dansk historie.

Havemøbler i et unikt design  

I alle vores møbler fremhæver vi træets naturlige udtryk, hvilket også gør sig gældende i vores havemøbler. Møblerne passer derfor perfekt ind i haver eller på terrasser, hvor møblernes naturlige materialer falder i ét med naturen. Det robuste og naturlige udtryk, som Azobétræet er indbegrebet af, gør vores møbler unikke. Vi sætter stor ære i at levere et produkt, som passer ind i netop din have. Mange af vores havemøbler er derfor udviklet i samarbejde med vores kunder. Går du også og drømmer om helt nye havemøbler, med et naturligt udtryk, så tag kontakt til os, og hør hvad der er muligt –så vi sammen kan skabe nyt liv til din have.

Find møbler til dit udekøkken

Bordbænkesæt til haven

Robuste bålsteder i ubehandlet stål.

Send forespørgsel

Thors Design laver dansk design af maritimt patineret bolværk. Hvis du har fundet noget du godt kan lide, eller bare har et afklarende spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig.

Kontakt os