Horesta

Møbler fra Thors Design er ideelt til hoteller og restauranter. De signalerer en eksklusivitet samt en bærerdygtig tankegang.
De unikke møbler skaber hyggelige omgivelser og kan holde til de hårde betingelser branchen er kendt for.

Bordbænkesæt

Thors udemøbler

Hos Thors Design har vi et stort udvalg af special designede bordbænkesæt, der kan tåle at stå ude hele året rundt.  Er du på udkig efter et unikt men robust møbel, som samtidig har masser af sjæl og historie, er der helt sikker en løsning i vores sortiment. 

Bar / Disk

Thors rustik Bardisk

Vi fremstiller disk og bar af det rustikke Azobétræ i et standard design men også efter kundetilpassede mål og designs. De kan være lige så rustikke som du ønsker det, og indrettes efter behov.

Borde

Thors Plankebord i genbrugstræ

Thors Design laver unikke borde i patineret træ fra de nedlagte danske færgelejer. Vi har et bredt sortiment af borde, der alle bliver fremstillet på bestilling og er håndlavet. Vi kan lave borde i alle størrelser, fra små caféborde til lange plankeborde.

Send forespørgsel

Thors Design laver dansk design af maritimt patineret bolværk. Hvis du har fundet noget du godt kan lide, eller bare har et afklarende spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig.

Caféborde

Rustik cafébord

Thors Caféborde egner sig til både privat og erhvervsindretninger. Bordene er fremstillet af det genanvendte træ fra Knudshoved havn, og det er muligt at vælge flere forskellige overflade og benløsninger.

Vi ved, at vores kunder har mange forskellige behov, og vi tilbyder derfor fleksible løsninger, der kan passe ind i ethvert miljø.

Sif Højborde

højbord massivt træ

Sif Højborde fremstilles med enten rå eller pudset overflade og med 2 unika træben. Højbordet laves efter individuelle ønsker, vi arbejder oftest med en bredde på 0,6m. og en højde på 1,05m.

Cooltop

Isbowl til mad og drikke

Thors Cooltop er formet som et bålfad, men er i virkeligheden det helt modsatte. Thors Cooltop har samme design som Thors Bålsted og er ideel til nedkøling af drikke- eller madvarer. Det kommer også med en træfod med fastmonteret hane, så den optøede is er let at tappe igen. Ideel til barer, restauranter eller lignende