Offentlige rum

Thors Design er møbler, der unanset om de står ude eller inde, kræver minimal vedligehold og drift. Møblerne er den optimale løsning til offentlige steder, hvor de til tider kan få en hårdhændet medfart. Med en forventet levetid på mellem 50 og 100 år, er de møbler, der holder til fremtiden.

Bænke

Thors Design laver unikke bænke til private, B2B og det offentlige. Alle vores bænke bliver fremstillet på bestilling og er håndlavet. Vi anvender genanvendt Azobétræ i vores fremstillingsproces. Træet er certificeret af FSC som recycled 100%.

Bordbænkesæt

Hos Thors Design har vi et stort udvalg af specialdesignede bordbænkesæt, der kan tåle at stå ude hele året rundt. Er du på udkig efter et unikt men robust møbel, som samtidig har masser af sjæl og historie, er der helt sikker en løsning i vores sortiment.

Plantekummer / skraldespand

Thors plantekummer fremstilles i galvaniseret eller ubehandlet stål. De kan leveres med eller uden små hjul, og i længde efter ønske.

Send forespørgsel

Thors Design laver dansk design af maritimt patineret bolværk. Hvis du har fundet noget du godt kan lide, eller bare har et afklarende spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig.

Kontakt os