Privaten

Møbler fra Thors Design holder til flere generationer og bliver hjertet i din indretning.
De samler familier og folk og sætter helt naturligt rammerne om det hyggelige, personlige samvær.

Gaia Spisebord

Rustikt plankebord

Thors Gaia er et af vores mest populære plankeborde fremstillet af genbrugstræ. Vi tilbyder individuelle mål på bordet, så du kan få dit helt eget unikke bord op til ca. 4,5 meter i længden.

Sofa- & Loungeborde

Loungesæt træ

Alle Thors Design’s sofa- og loungeborde kan laves efter individuelle ønsker. De tilføjer varme og sjæl til alle typer indretning, og alle borde er unikke.

Gamma bænk

robust tv bord

Thors Gamma plint laves af genanvendt bolværk fra de danske havne og kan bruges i alle husets rum, om det er som bænke, eller tv møbel. Fås med rå eller pudset overflade.

Idun spisebord

firkantet spisebord i træ

Thors Idun er vores kvadratiske plankebord. Bordet er perfekt som et lille bord i dit køkken, som spisebord i din stue, eller udebord, som familien kan samles omkring.

Send forespørgsel

Thors Design laver dansk design af maritimt patineret bolværk. Hvis du har fundet noget du godt kan lide, eller bare har et afklarende spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig.

Unika Glasbord

Glas spisebord med træben

Thors Unika Glasbord fremstilles efter bestilling.
Bordpladen er fremstillet i 19mm hærdet glas. Grundet glassets tykkelse egner bordet sig utroligt godt til brug både inde og ude.

TV Møbler

tv bænk patineret træ

Ønskes en rustik, men samtidig elegant løsning til stuen, kan du med fordel tage et ekstra kig på vores udvalg af tv borde og bænke.

Højbord

Thors design barbord

Sif Højborde fremstilles med enten rå eller pudset overflade og med 2 unika træben.  Højbordet laves efter individuelle ønsker. Vi arbejder oftest med en bredde på 0,6 m. og en højde på 1,05 m.

Cuber

Thors Mobile træstubbe

Thors Cuber fremstilles i Azobétræ og i forskellige udgaver bl.a. med eller uden ryglæn og med eller uden hjul. De kan holde til at stå både inde og ude.