Thors Alfa

Thors Alfa er en klassisk træbænk, som er lavet i genanvendt bolværk af azobétræ. Bænken laves med en pudset overflade og 2 galvaniseret stålben.

Stålbenene fås også pulverlakeret i standard RAL-farver. Vi arbejder oftest med længderne 0,9 m., 1,2 m., 1,8 m. eller 2 m. Bænken kan også laves efter individuelle ønsker.

Rustik træbænk

Thors Alfa er lavet i vores rustikke Azobétræ, som giver den et moderne og råt udtryk. Den er lavet i et simpelt og klassisk design, som passer både ind i haver, parker og i offentlige rum. Nogle af de steder du i dag kan opleve Thors Alfa er blandt andet ved Handelsbanken eller i Skagen, hvor sandormen kører fra. Bænken er lavet i robuste materialer og tåler derfor al slags vejr. Den pudsede overflade bliver sølvgrå med tiden.

Læs mere

Alfa

Klassisk træbænk, som er lavet i genanvendt Azobétræ. Bænken er lavet i et simpelt og klassisk design og fremstilles med en pudset overflade og 2 galvaniserede stålben. Stålbenene fås også pulverlakeret i standard RAL-farver.

Vi arbejder oftest med længderne 0,9, 1,2, 1,8 eller 2 m. Bænken kan laves efter individuelle ønsker.

Nogle af de steder du idag kan opleve Thors Alfa er blandt andet ved Handelsbanken eller i Skagen, hvor sandormen kører fra.

Bænken er lavet i robuste materialer og tåler derfor al slags vejr. Den pudsede overflade bliver sølvgrå med tiden.

Træbænk med galvaniseret ben

Send forespørgsel

Thors Design laver dansk design af maritimt patineret bolværk. Hvis du har fundet noget du godt kan lide, eller bare har et afklarende spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig.