Borde

Thors Design leverer unikke borde til private, B2B og det offentlige. Alle vores borde bliver fremstillet på bestilling og er håndlavet. Vi anvender udelukkende genanvendt Azobétræ i vores fremstillingsproces. Alle vores produkter kan derfor også spores tilbage til bolværk fra nedlagte danske færgelejer. Lige nu, anvender vi træet fra det gamle Knudshoved havn i  vores produktion. Vores træ er verificeret af COWI til kun at indeholde naturlige olier og certificeret af FSC som 100% genanvendt.

Design Borde –  borde med sjæl

Vi forsøger altid at foretage minimal forarbejdning af træet. Vores minimalistiske tankegang frembringer borde med et unikt design og udtryk, som du ikke kan finde andre steder.  Ethvert stykke træ har sin egen historie og fortæller det gennem sit udtryk. Genanvendelighed frembringer borde med sjæl, som vi forsøger at levendegøre og højne gennem vores designvalg.

Vi forsøger altid at imødekomme vores kunders ønsker til design og udtryk, og derfor kan du være en aktiv deltager i fremstillingsprocessen. Vi går meget op i vores arbejde, og vil gerne at de produkter vi fremstiller giver ligeså stor glæde for vores kunder. Vi er derfor utrolig kvalitetsbeviste og afslutter ikke et projekt før alle parter kan sætte sig fornøjet tilbage og blot nyde det endelige resultat.

Vores forskellige design Borde

Hos Thors Design har vi et solidt udvalg af forskellige designer borde, fra glasborde, caféborde til sofa- og loungeborde.

Vi lavede vores første bord tilbage i 2005, og vores sortiment er blot vokset støt fremad siden da. Vores sortiment vokser stadig og skulle du stå med en fantastisk ide til et bord, som du på nuværende tidspunkt ikke kan finde på vores hjemmeside, så ring da endelig.

Du kan finde en kort beskrivelse af de enkelte design borde herunder.

Unika Glasborde

Et bord som udstråler samarbejdet mellem det feminine og det maskuline. Glasset er 19mm i tykkelse, og kan derfor holde til at blive brugt, inde som ude. Fødderne på bordet er lavet af bolværk. Alt fra træets facon til udtryk har betydning for det endelige resultat. Ønsker du et bord, som gør brug af det bedste fra begge verdener, så er et Unika glasbord et godt valg.

Højborde og Konsolborde

Vores højborde er perfekt til omgivelser der lægger op til samtale og aktiv deltagelse. Giv dit konferencerum, din Café eller indgangshal ny sjæl med vores unikke højborde.

Udeborde

Et møbel som passer perfekt til udelivet. Vi laver alt fra bord-bænkesæt til plankeborde. Et træmøbel som fungerer godt på en eventuel terrasse, eller som samlingspunkt, hvor dine gæster kan nyde naturen og en god kop kaffe.

Caféborde

Vores Caféborde egner sig både til private som erhvervslivet. Vi leverer borde, som kan tilpasses efter dine ønsker. Du kan vælge, hvilke ben-løsninger der bedst passer ind i dit miljø. Fra stolpeben, selvjusterende ben til træben. Har du brug for et kvadratisk eller ovalt design kan vi også efterkomme dette ønske. Vi vil rigtig gerne hjælpe vores kunder med at få deres gæster i den rigtige stemning og humør.

Sofa- & Loungeborde

Få et rustikt bord til din stue eller loungeområde. Vi tilbyder desuden at fremstille et mobilt og transportabelt bord, som flyttes med 4 flotte hjul, der er designet til at fungere godt ind i det overordnede udtryk. Tag naturen ind i dit hjem og oplev en øget stemning og hygge.

Runde borde

Vores runde træborde lægger op til hyggelige stunder med god samtale. Bordet fremstilles med et rustikt søjleben, og vil derfor stå solidt og fast på mange forskellige flader.

Disk / Bar

Har du brug for en disk eller bar i dit hjem, så er vores rustikke møbler et fantastisk valg. Overfladen på diskens front vil dog altid være rå. Det giver et godt samspil mellem det naturlige miljø og det forarbejdede. Du kan eventuel benytte vores møbel som en bar eller som et forberedelsesområde til dit udekøkken.

Fælles for bordene er at man kan vælge en rå overflade eller en overflade der er pudset.

Ønsker du at se vores plankebord sortiment, klik her: Plankeborde

Højborde

Vores højborde og konsolborde er perfekte til omgivelser der lægger op til samtale og aktiv deltagelse.

Som alle vores møbler,  kan et højbord give ny sjæl til dit hjem, konferencerum, din Café eller indgangshal.

Sofa- & Loungeborde

Få et rustikt bord til din stue eller loungeområde. Vi tilbyder flere forskellige designløsninger samt benmuligheder. Alt fremstillet på bestilling, på kundetilpassede mål og med lige så meget historie som du ønsker!

Udeborde

Thors Gaia og plankebænke

Et Thors møbel passer perfekt til udelivet. Azobétræet er ekstremt robust. Trods 60 år omgivet af saltvand, har det stadig en levetid på mellem 50 og 100 år, også udenfor!

Møbler kræver minimal vedligeholdelse og bliver kun smukkere med tiden. Det perfekte samlingspunkt på terrassen, i haven eller i det offentlige rum.

Caféborde

Vores Caféborde egner sig både til private som erhvervslivet. Vi leverer borde, som kan tilpasses efter dine ønsker.

Du kan vælge, hvilke ben-løsninger der bedst passer ind i dit miljø. Fra stolpeben, selvjusterende ben til træben.

Interesseret i et special design

Møblerne er håndlavet, ud fra dine ønsker og behov, om det er et spisebord eller mødebord, til indendørs- eller udendørs brug, om du er privat, B2B eller offentlig kunde.

Kontakt os

Thors Globe bord

bord

Vores runde Globe træborde  er perfekte til hyggelige stunder og skøn samvær.

Bordet fremstilles med et rustikt søjleben, og vil derfor stå solidt og fast på mange forskellige underlag.

Unika glasbord

Thors Unika Glasborde udstråler en fin balance mellem det feminine og det maskuline. Glasset er 19mm i tykkelsen, og kan derfor holde til at blive brugt inde, som ude.

Ønsker du et bord, som gør brug af det bedste fra begge verdener, så er et Unika glasbord et godt valg.

Disk/Bar

Har du brug for en disk eller bar i din indretning, så er vores rustikke møbler et fantastisk valg.

Der er flere standardstørrelser og udformninger, men en disk kan altid tilpasse individuelle behov og bygges på kundetilpassede mål.

TV møbler

Ønskes en rustik, men samtidig elegant løsning til stuen, kan du med fordel tage et ekstra kig på vores udvalg af tv borde og bænke. Alle vores tv borde/bænke er fremstillet med henblik på at bibeholde det naturlige udtryk.

Interesseret i et specielt design

Møblerne er håndlavet, ud fra dine ønsker og behov, om det er et spisebord eller mødebord, til indendørs- eller udendørs brug, om du er privat, B2B eller offentlig kunde.

Kontakt os

Thors Epi

Thors design Epi Stockholm

Epi er et højbord hvor du ikke skal gå på kompromis med bredde. Det er et Gaia bord med ekstra højde. Bordet fremstilles af det genanvendte træ fra de nedlagte danske færgelejer efter kundetilpassede mål.

Konsolborde

Thors Design Konsolbord

Thors Konsolborde fremstilles af en enkelt planke i bredde fra 30cm og op til 3,6m i længden. Det er oftest i en højde af 1,05m, men kan som alle andre produkter fremstilles efter kundetilpasset mål.

Café light

Thors Cafebord light med raa overflade og selvjusterende ben

Thors Caféborde light er som alle andre møbler fra Thors Design, fremstillet af genanvendt bolværk fra Knudshoved Havn. Denne model er lettere på alle måder, i vægt, udtryk og pris.

Interesseret i et specielt design

Møblerne er håndlavet, ud fra dine ønsker og behov, om det er et spisebord eller mødebord, til indendørs- eller udendørs brug, om du er privat, B2B eller offentlig kunde.

Kontakt os

Mosaic Plankeborde

Thors raa Mosaic konferencebord

Plankerne til bordet har en bredde på 30cm og Mosaic bordet bliver oftest fremstillet i en bredde på 1,2 eller 1,5 meter. Bordet består af 4 eller 5 sammensatte planker.

Uniq Plankeborde

Thors Uniq plankebord

Uniq er det mest eftertragtede af vores plankeborde, som kun kommer i én overflade type, nemlig den rå.

Det rustikke bord er fyldt med autentiske detaljer endda også med de originale søm eller sømhuller. Vi lader så mange som muligt, af de originale brugsspor blive i bordet, da det netop er disse detaljer, der gør Uniq så specielt.

Idun Plankeborde

Idun er vores kvadratisk plankebord. Bordet er både perfekt som et lille bord i dit køkken og som spisebord i din stue, eller udebord, som familien kan samles omkring.

Bordet er også meget populær blandt vores erhvervskunder, og er meget brugt som blandt andet caféborde og mindre mødeborde.

Gaia Plankeborde

THORS Gaia rustic in Meeting Room with grey Eames Chair 10 LL

Gaia er et af vores mest populære plankeborde fremstillet af genbrugstræ. Thors Gaia fremstilles på bestilling op til 4,5m i længden og er perfekt som spisebord eller mødebord.
Vi fremstiller plankebordet i planker der er enten 25cm eller 30cm i bredden. Vi arbejder oftest i bredde 0,9m eller 1,0m men kan også fremstille borde i 1,2m eller 1,25m. Gaia borde kan laves i 2 forskellige overflader: pudset og rå.