Caféborde Light

Denne model er lettere på alle måde, i vægt, udtryk og pris.

Thors Caféborde Light

Thors Cafébord Light er som alle andre møbler fra Thors Design, fremstillet af genanvendt bolværk fra Knudshoved havn. Historien bag møblerne sikrer enhver indretning en helt særlig sjæl og charme. Denne model er lettere på alle måde, i vægt, udtryk og pris. De unikke caféborde er fremstillet af 3cm planker og hvert bord er unikt med sit helt eget særpræg.  De kan bruges både indenfor og udenfor hele året rundt. Det lettere design betyder, at bordene er ideelle, hvor der er ønske om fleksibel indretninger, da de nemt kan flyttes efter behov .

Cafébordene fremstilles både med rå  og pudset overflade og i  firkantet facon. Der er flere benmuligheder, benene kan vælges efter ønske, i flere forskellige materialer og højder.

Læs mere

Cafébord Light

Thors Cafébord Light er som alle andre møbler fra Thors Design, fremstillet af genavendt bolværk fra Knudshoved havn.

Denne model er lettere på alle måde, i vægt, udtryk og pris. De unikke caféborde er fremstillet af 3cm planker og hvert bord er unikt med sit helt eget særpræg.

 

Send forespørgsel

Thors Design laver dansk design af maritimt patineret bolværk. Hvis du har fundet noget du godt kan lide, eller bare har et afklarende spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig.

Thors Cafébord

Det lettere design betyder, at bordene er ideelle, hvor der er ønske om fleksible indretninger, da de nemt kan flyttes efter behov f.eks. med selvjusterende ben.

 

Cafébordene fremstilles både med rå eller pudset overflade og i rund eller firkantet facon. Der er flere ben muligheder, benene kan vælges efter ønske, i flere forskellige materialer og højder. Læs mere om bentyper her.