TV møbler

Rustikke TV borde i lækkert tidsløst design.

Ønskes en rustik, men samtidig elegant løsning til stuen, kan du med fordel tage et ekstra kig på vores udvalg af tv borde og bænke. Alle vores tv borde er fremstillet med henblik på at bibeholde det naturlige udtryk. ikke to borde er ens, da en stor del af det endelig design er et resultat af minimal forarbejdning af dansk bolværk. En utrolig solid træsort, som sikre dig et produkt, du kan nyde i årene frem.

Vi fremstiller og leverer gerne efter vores kunders egne ønsker og sikre os at det møbel vi fremstiller er af højeste kvalitet. Et Tv bord fra Thors Design signalerer en omtanke for naturen og en genanvendeligt levestil.

Tv møbler

Ønskes en rustik, men samtidig elegant løsning til stuen, kan du med fordel tage et ekstra kig på vores udvalg af tv borde og bænke.

Alle vores tv møbler  er fremstillet med henblik på at bibeholde det naturlige udtryk. Ikke to borde er ens, da en stor del af det endelig design er et resultat af minimal forarbejdning af dansk bolværk. Du får en tv bænk fremstillet i en utrolig solid træsort, som sikre dig et produkt, du kan nyde i årene frem.

Vi fremstiller og leverer gerne efter vores kunders egne ønsker og sikre os at det møbel vi fremstiller er af højeste kvalitet. Et Tv bord fra Thors Design signalerer en omtanke for naturen og en bæredygtig levestil.

Thors Gamma tv bænk (Unikavare)
Thors Gamma tv bænk (Unikavare)
THORS Gamma tv bænk – unikavare
THORS Gamma tv bænk – unikavare
THORS design Gamma tv bænk
THORS design Gamma tv bænk
Thors Design TV bord
Thors Design TV bord
Thors Design TV Bænk
Thors Design TV Bænk
Rustikke detajer på et tv bord
Rustikke detajer på et tv bord
Thors Tv møbler fremstilles på bestilling
Thors Tv møbler fremstilles på bestilling
Thors Tv bord med hylde
Thors Tv bord med hylde (rå overflade)
Thors Tv bord med hylde
Thors Tv bord med hylde

Send forespørgsel

Thors Design laver dansk design af maritimt patineret bolværk. Hvis du har fundet noget du godt kan lide, eller bare har et afklarende spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig.

Kontakt os

Gamma TV-bænke

Denne model fremstilles fra de originale stolper fra havnen. De vejer ca. 150kg pr. m. De kan leveres med træfødder eller små hjul.

Rå overflade:
Disse TV bænke bliver lavet af de rå  bolværksstolper. Stolpen bliver håndpudset, og skåret på mål. Der er masser af historiske detaljer i disse rustikke bænke, og hver bænk er unik.

Pudset overflade:
De pudsede Gamma tv bænke er mere fin i overfladen. Der vil stadig være historiske detaljer i bænken, i form af huller og søm etc.

TV Bord

Vi fremstiller også TV Møbler i en lettere udgave, nemlig som et bord, fremstillet af rustikke planker og er derfor oftest med rå overflade. Plankerne er 36-40cm i bredden og bordene kan laves op til ca. 4m i længden. De bliver til tv borde med masser af historiske detaljer, i lige de mål du mangler.