Unika Glasbord

Thors Unika Glasbord

Thors Unika Glasborde udstråler samarbejdet mellem det feminine og det maskuline. Glasset er 19mm i tykkelse, og kan derfor holde til at blive brugt, inde som ude. Benene på bordet er lavet af bolværk. Alt fra træets facon til udtryk har betydning for det endelige resultat. Ønsker du et bord, som gør brug af det bedste fra begge verdener, så er et Unika glasbord et godt valg.

Læs mere

Unika Glasbord

Thors Unika Glasbord fremstilles efter bestilling. Benene er fremstillet af genanvendt bolværk fra et nedlagt dansk færgeleje, og bordpladen er fremstillet i 19mm hærdet glas. Grundet glassets tykkelse egner bordet sig utrolig godt både inde og ude. Glasbordets fodsatser er  udvalgte bolværksstykker med særlig skøn patina og detaljer. Træets udformning og udtryk har stor betydning for det endelig resultat. Ønsker du derfor et bord, som er unikt og har et frisk moderne og lettere udtryk , så er vores Unika Glasbord et godt valg.

Send forespørgsel

Thors Design laver dansk design af maritimt patineret bolværk. Hvis du har fundet noget du godt kan lide, eller bare har et afklarende spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig.

Høj barbord med glas

Unika Glasbord

Ikke to borde vil være ens, da vi forsøger at bibeholde de naturlige udtryk samt patina uden den store forarbejdning.

 

Ønsker du derfor et bord, som er unikt og har et friskt moderne udtryk – Så er vores Unika Glasbord den rigtige løsning.

De fremstilles i flere forskellige udgaver, som spisebord, mødebord, højbord og samtalebord. De fås med almindelig eller farvet glas.

 

Kontakt os endelig, for mere information!