Savra

Thors Savra laves i mange forskellige varianter og størrelser efter individuelle ønsker. Vi arbejder oftest med en bredde på 70cm. Men bredde, længde og højde bestemmer I selv, afhængig af hvordan I ønsker jeres køkken skal se ud og hvad det skal indeholde. Vores standardhøjde er 80cm, men den kan naturligvis tilpasses jeres behov og ønsker. Udekøkkenet kan sammensættes af 3 elementer: Vask, kuglegrill og gasblus. Udekøkkenet fås med og uden ristehylde. Bemærk venligst, at udekøkkener med vask fremstilles med koldt vand som standard, de kan også fremstilles med varmt vand mod tillæg.

. Udekøkkenet passer særligt godt sammen med nogle af vores mange havemøbler i træ.

Læs mere

Savra

Thors Savra laves i mange forskellige varianter og størrelser efter individuelle ønsker. Vi arbejder oftest med en bredde på 70 cm. Længde og højde bestemmer I selv, afhængig af hvordan I ønsker jeres køkken skal se ud og hvad det skal indeholde. Vores standardhøjde er 80cm, men den kan naturligvis tilpasses jeres behov og ønsker.

Udekøkkenet kan sammensættes af 3 standardelementer: Vask, kuglegrill og gasblus. Det er også muligt at integrere andre grill efter ønske.

Udekøkkenet fås med og uden ristehylde. Bemærk venligst, at udekøkkener med vask fremstilles med koldt vand som standard, de kan også fremstilles med varmt vand mod tillæg.

Send forespørgsel

Thors Design laver dansk design af maritimt patineret bolværk. Hvis du har fundet noget du godt kan lide, eller bare har et afklarende spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig.