Kommende events

Trends & Traditions
juni 25 - juni 25
3 Days of Design
september 03 - september 05
GaLaBau
september 16 - februar 19
Se alle begivenheder

Øvrige Produkter

Ud over møbler, laver Thors Design også et udvalg af andre spændende produkter, bl.a. fyrklodser, olielamper, tapasbræsser og hylder. Alle produkterne er fremstillet i gananvendt Azobétræ fra nedlagte danske færgelejer, ligesom vores møbler og er dermed et lille stykke dansk historie. Produkterne er verificeret at COWI til kun at indeholde naturlige olier og certificeret FSC recycled 100%.
 

Køb direkte i webshoppen

Du behøver kun at have dit dankort eller MobilePay klar, for at handle i vores webshop.

Olielamper

Thors Olielamper er perfekte til at skabe lidt ekstra hygge en sommeraften i haven. Det robuste træ gør, at de kan tåle at stå ude i alt slags vejr. De laves i 3 forskellige størrelser 14cm, 19cm og 24cm og kan købes enkeltvis eller i sæt.

LÆS MERE

Fyrklodser

Thors Fyrklodser laves i forskellige designs og størrelser. De laves desuden i  udgaver, pudset eller rustik eller med boret hul. I de rustikke klodser, har vi bevaret de sjove detaljer der minder om tiden i de danske færgelejre. Her kan de indeholde søm eller minder om knubs fra færgerne.

LÆS MERE

Tapasbrædder

Tapasbrædder fra Thors Design, laves i en pudset udgave og en rustik udgave og i forskellige mål. Hver eneste tapasbræt er unikt og nummeret i vores shop. Tapasbrædderne er perfekte til en lækker anretning. Træet tåler varme og får ikke mærker af det. Derfor kan de med fordel også anvendes til at stille varme gryder og pander på.

LÆS MERE

Hylder

Hylder fra Thors Design laves efter kunde ønske. De er som udgangspunkt 10-14cm dybe og ca. 3-5cm i  tykkelsen. De fremstilles i  standardmål fra 60cm og op til 200cm, dog er hver eneste hylde unik, og nummeret på vores lager.

LÆS MERE

Har du ikke mulighed for at handle i webshoppen?

Du kan sagtens bestille lysestager, tapasbræt eller hylder hos os, selvom du ikke kan handle i webshoppen. Send os en forespørgsel, så vender vi tilbage hurtigst muligt.