Kommende events

Se alle begivenheder

Plankeborde

Thors Design leverer unikke borde til private, B2B og det offentlige. Alle vores borde bliver fremstillet på bestilling og er håndlavet. Vi anvender udelukkende genanvendt Azobétræ, når vi fremstiller vores møbler.

Derfor kan alle vores produkter også spores tilbage til bolværk fra nedlagte danske færgelejer. Lige nu er det træet fra Knudshoved havn vi anvender i produktionen. Vores træ er verificeret til kun at indeholde naturlige olier og certificeret af FSC som 100% genanvendt.

  

Vi genanvender det stærke og tunge bolværk, der gennem et halvt århundrede har taget imod hårde knubs fra færgerne hver gang de har lagt til kaj. Gennem tiden har træet modstået meget og skabt sin helt egen struktur, dette giver træet historie og sjæl.
Der er aldrig to stykker træ, som er ens.

Vi kalder det upcycling, vi finder at træet stadig gemmer en stor værdi og har fået træet verificeret i forhold til, at det kun indeholder naturlig olie. Vi genbruger det gamle bolværk, og giver det et nyt udtryk og et nyt liv f.eks til de private stuer og køkken alrum eller til virksomhedernes kontor, restauranter nyder også godt af den rå stil.

Ikke to plankeborde er ens
Vores plankeborde designer vi ud fra det enkelte stykke træ. Da ikke to stykker træ er ens, får bordene naturligt deres helt unikke udtryk. 

Vi ved at ikke to hjem er ens og derfor er de fleste på udkig efter individuelle løsninger, hos os får du med garanti et unikt bord, i fællesskab tilnærmer vi os din specifikke løsning da vi ikke har nogle standardprodukter.

Vi respekterer det unikke og naturlige i træet, samtidig med at vi tilbyder kundetilpassede mål.

I Danmark er der stor efterspørgsel på dette unikke og rå udtryk, fordi det bryder med vores ofte meget stilrene og minimalistiske indretning. Træets originale rå og slidte look giver møblerne varme og sjæl, og flytter naturen ind i de danske stuer og køkkener.

Vores æstetik bygger på enkelt, organisk og stilrent nordisk møbeldesign i højeste kvalitet.

Danske plankeborde – Danske Design når det er bedst

Dansk håndlavet design i høj kvalitet til den bevidste forbruger. Vores danske plankeborde kan skræddersyes til den enkeltes ønsker og stil. Vores mål er at skabe unikke træmøbler gennem godt dansk håndværk. Lad det naturlige element tage del i din hverdag. Med respekt for design, materialer og fremstilling skaber vi plankeborde, der lever op til kvaliteten af ægte Dansk Design.

Er du på udkig efter et plankebord, som du ikke kan finde på storkøb, så kan vi hjælpe. Kontakt os og hør nærmere omkring de mange muligheder vi stiller til rådighed.

Vores forskellige plankeborde
Hos Thors Design har vi mange forskellige typer af plankeborde, lige fra lange konferenceborde til små caféborde. På denne side har vi samlet et overskueligt overblik over vores større plankeborde, som vi har inddelt i fire typer:

Uniq plankeborde
Thors Uniq er det ypperste plankebord vi laver. Her får man sjæl, historie og et massivt lækkert udtryk og styrke. Uniq er lavet af bolværkets yderste planker, det var disse planker færgerne gled direkte opad. Vi lader de originale søm sidde i og sliber nænsomt træet.
Bordet anvendes f.eks. af virksomheder som konferencebord eller i private hjem som spisebord og er ca. 4m langt.

Læs mere om Thors Uniq her.

Idun plankeborde
Thors Idun plankeborde er vores løsning på et kvadratbord. Bordet fremstilles efter bestilling i størrelser fra 0,9 x 1,9 op til 1,8 x 1,8m og i pudset eller rå overflade.

Læs mere om Thors Idun her. 

Gaia Plankeborde
Gaia plankeborde eller langborde laves op til 4,5 meter og med både pudset eller rå overflade. Du kan vælge mellem 4 forskellige typer af ben. Vores smukke Gaia bord kan både anvendes hjemme i større køkkener, stuer eller ude, men er også populært som bord i større mødelokaler.

Læs mere om Thors Gaia her. 

Mosaic Plankeborde
Thors Mosaic er vores længste plankebord og laves fra 5 meter og opefter. Også dette bord tilbyder vi i de to forskellige typer overfladebehandlinger men kun med unika træben. Dette bord er perfekt til større mødelokaler eller restaurantindretning.

Læs mere om Thors Mosaic her. 

Vi anvender det samme genanvendt Azobétræ til alle fire typer borde. Træet stammer oprindeligt fra West Afrika og er en særlig hård træsort. Træet er mere end 100 år gammelt og indeholder kun naturlige olier. Vores møbler kan derfor anvendes inde som ude.

Læs mere om Azobétræ her. 

Vi tilbyder to forskellige overfladebehandlinger: Rå eller pudset . Derudover vil du kunne vælge mellem forskellige typer ben: træben, åben eller lukkede stålben og mixben.

Tag et kig på vores produktsortiment, og se om der er noget der falder i din smag. Finder du ikke lige den type plankebord, som du søger, så kontakt os og lad os give dig en prisvurdering på lige netop den type bord du søger. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Gaia Plankebord

Thors Gaia er et af vores mest populære plankeborde fremstillet af genbrugstræ. Vi tilbyder individuelle mål på bordet, så du kan få dit helt eget unikke bord op til ca. 4,5 meter i længden.

LÆS MERE

Idun Plankebord

Thors Idun er vores kvadratisk plankebord  og kan laves fra 0,75 x 0,75m op til 1,25 x 1,25m med søjleben eller i større mål (1,5 x 1,5m op til 1,8 x 1,8m) med 4 ben eller “stjerneben”.

LÆS MERE

Mosaic Plankebord

Thors Mosaic er vores længste plankebord, som vi, indtil videre, har  fremstillet i en længde af  14 meter. Bordet kan fremstilles i uendelige længder, da plankerne samles i mosiac mønster. Fås med enten pudset eller rå overflade.

LÆS MERE

Uniq Plankebord

Thors Uniq er vores mest eksklusive plankebord, da plankerne de produceres af, kun er tilgængeligt i en begrænset mængde, for hver havn vi henter. Træet vi anvender stammer fra den yderste del af bolværket, og har derfor et helt unikt udtryk – deraf også navnet Thors Uniq.

LÆS MERE

Interesseret i et special design

Møblerne er håndlavet, ud fra dine ønsker og behov, om det er et spisebord eller mødebord, til indendørs- eller udendørs brug, om du er privat, B2B
eller offentlig kunde.