Gaia Plankeborde

Gaia er et af vores mest populære plankeborde fremstillet af genbrugstræ. Thors Gaia fremstilles på bestilling op til 4,5m i længden og er perfekt som spisebord eller mødebord.

Gaia – Lækkert dansk design

Thors Gaia er et af vores mest populære plankeborde. Vi tilbyder individuelle mål på bordet, så du kan få dit helt eget unikke bord op til ca. 4,5m i længden i hele planker.

Thors Gaia materialer

Vi fremstiller plankebordet med forskellige slags overflader: pudset eller rå. Dertil kan du vælge mellem 4 forskellige slags ben:
• 2 stålben
• 2 åbne stålben
• Mix ben: 1 stålben og 1 træ ben
Idet vi laver plankebordet helt op til 4,5 meter langt, kan det derfor også være perfekte konference eller mødebord. Det fremstilles med enten 3, 4 eller 5 planker, alt efter hvor bredt du ønsker bordet skal være. Ønsker du et længere bord, se venligst Thors Mosaic

Ovalt plankebord

THORS Gaia er et plankebord, som vi fremstiller både ovalt og kvadratisk. De  ovale ende bliver til tider brugt når der er tale om et kørestolsbruger.
Er du interesseret i Thors Gaia, så udfyld vores forespørgsel nedenfor, så tager vi en snak om dine ønsker og muligheder.

Se vores udvalg af plankeborde her

Læs mere

Thors Gaia råmaterialer

Vi fremstiller plankebordet i planker der er enten 25cm eller 30cm i bredden.  Vi arbejder oftest i bredde 0,9m eller 1,0m men kan også fremstille borde i 1,2m eller 1,25m.  Gaia borde kan laves i 2 forskellige overflader: pudset og rå.

Hvis man vælger den rå overflade, kan slidsporene og historiens fingeraftryk på de rå planker gradueres. Læs mere om de forskellige muligheder her

Send forespørgsel

Thors Design laver dansk design af maritimt patineret bolværk. Hvis du har fundet noget du godt kan lide, eller bare har et afklarende spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig.

patineret træbord

4 forskellige slags ben

  • 2 unika træben
  • 2 stålben
  • 2 åbne stålben
  • Mikset ben: 1 stålben og 1 træ ben

Læs mere om de forskellige bentyper her

Vi laver plankebordet helt op til 4,5 meter langt, og det er derfor også det perfekte konference eller mødebord. Det fremstilles med enten 3, 4 eller 5 planker, alt efter hvor bredt du ønsker bordet skal være. Ønsker du et længere bord, skal du vælge Thors Mosaic