Idun Plankeborde

Idun er vores kvadratisk plankebord. Bordet er både perfekt som et lille bord i dit køkken og som spisebord i din stue, eller udebord, som familien kan samles omkring.

Bordet er også meget populær blandt vores erhvervskunder, og er meget brugt som blandt andet caféborde og mindre mødeborde.

Idun – et alsidigtplankebord

Thors Idun er vores mindste plankebordstype og derfor også vores mest alsidige plankebord. Bordet er både perfekt som et lille bord i dit køkken og som spisebord i din stue, eller udebord, som familien kan samles omkring. Bordet er også meget populær blandt vores erhvervskunder, og er meget brugt som blandt andet caféborde og mindre mødeborde.

Thors Idun tilbyder vi som individuel løsning, og vi fremstiller derfor bordet ud fra dine ønsker og behov ved at finde de helt rigtige planker.
Variationer af Thors Idun

Idun modellen fremstiller vi i 2 overfladetyper:

• Pudset overflade

• Rå overflade

Se vores udvalg af plankeborde her

Læs mere

Idun

Idun er et kvadratbord fremstillet af genanvendt Azobétræ fra de nedlagte danske færgeleje. Bordet fremstilles  af planker der er enten 25 eller 30cm i bredden. Det kan leveres i str. 0,75 x 0,75m, 0,9 x 0,9m, 1,0 x 1,0m, 1,2 x 1,2cm og 1,25 x 1,25m ned søjleben og 1,5 x 1,5m eller 1,8 x 1,8m med “stjerneben” . Thors Idun kan have  pudset eller rå overflade.

 

Thors Idun tilbyder vi som individuel løsning, og vi fremstiller derfor bordet ud fra dine ønsker og behov, ved at finde de helt rigtige planker med lige det udtryk, du ønsker. 

Send forespørgsel

Thors Design laver dansk design af maritimt patineret bolværk. Hvis du har fundet noget du godt kan lide, eller bare har et afklarende spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig.