Mosaic Plankeborde

Thors Mosaic er vores længste plankebord. Bordet kan faktisk laves i uendelige længder. Kun fantasien sætter grænser, og vi kan fremstille bordet så stort, som du ønsker. Indtil videre har vi fremstillet denne model i en længde på 14m. Kabelbakker kan indbygges langs bordet længde. De kan indeholde strømkasse med HDMI og USB, der gør bordet perfekt til konferencerummet.

Træet vi anvender til Thors Mosaic er det samme, som vi anvender til at lave Thors Gaia, Træet bliver skåret fra de store stolper vi henter fra havnen. Plankebordet fremstiller vi i 2 forskellige slags overflader, pudset og rå

Mosaic plankebord – perfekt som langbord

Plankerne til bordet har en bredde på 30cm, og Mosaic bordet bliver oftest fremstillet med en bredde på 1,2 meter og består af 4 sammensatte planker. Benene vi anvender til bordet er vores unika træben. For at give den bedste støtte til bordet, og skabe den solide oplevelse, som du vil få, når du sætter dig til bordet, anvender vi dobbelt unika træben. Er bordet meget langt anvender vi derfor flere sæt dobbelt unika træben langs bordet, som du vil kunne se på vores billeder. Når vi fremstiller dette bord, bliver planker monteret i forlængelse af hinanden, så det kan laves på alle længder, lige på bestilling.

Er du interesseret i at høre mere om et Thors Mosaic, så udfyld dine oplysninger nedenfor, og lad os tage en snak om de mange muligheder.

Mosaic

Plankebordet fremstilles i 2 forskellige overflader, rå og pudset:
Se de forskellige overflader her

Plankerne til bordet har en bredde på 30cm, og Mosaic bordet bliver oftest fremstillet i bredde på 1,2 meter eller 1,5m og består af 4 eller 5 sammensatte planker.

For at give den bedste støtte til bordet, og skabe den ønskede solide oplevelse når man sætter sig til bordet, anvender vi dobbelt unika træben.

Thors design kabelboks i mosaic plankebord (rå overflade)
Thors design kabelboks i mosaic plankebord (rå overflade)
Thors Design – Mosaic. rå i møderum
Thors Design – Mosaic. rå i møderum
SONY DSC
SONY DSC
Thors Mosaic langbord
Thors Mosaic plankebord 1,2 x 7,8m
Thors Mosaic plankebord i møderum
Thors Mosaic plankebord i møderum
Thors Mosaic plankebord rå overflade (medium)
Thors Mosaic plankebord rå overflade (medium)

Send forespørgsel

Thors Design laver dansk design af maritimt patineret bolværk. Hvis du har fundet noget du godt kan lide, eller bare har et afklarende spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig.

Kontakt os