Kommende events

Se alle begivenheder

Uniq Plankeborde

Uniq er vores mest eksklusive plankebord, da plankerne de produceres af, kun er tilgængeligt i en begrænset mængde, for hver havn vi henter.

Træet vi anvender stammer fra den yderste del af bolværket, som færgerne har gledet direkte op ad og har derfor et helt unikt udtryk – deraf også navnet Uniq. 

 Uniq – Et ekslusivt plankebord

 Unikke materialer til et Uniq plankebord

Den yderste del af bolværket bliver hentet i havnen og kørt til vores lager. På vores værksted bliver plankerne håndpudset og plejet, og de smukke planker bliver omdannet til dit bord. Plankerne er den del af bolværket, der har haft direkte kontakt med færgerne, og strukturerne i overfladen stammer derfra både fra færgernes slid og det kolde saltvands slag mod overfladen. Thors Uniq er det mest eftertragtet af vores plankeborde, som kun kommer i én overflade type, nemlig den rå. Det rustikke bord er fyldt med autentiske detaljer og kommer også med mange af de originale søm og sømhuller. Vi lader så mange af de originale brugsspør blive i bordet, det er netop disse tegn der gør Uniq så specielt.

 Vi fremstiller Thors Uniq bordene med enten 3, 4 eller 5 planker. Plankerne fås i 6cm og 8cm i tykkelsen og plankebordet fremstilles i bredde 0.75m, 1,0m eller 1,25m. Bordet er 74cm høj. Træbenene på bordet laver vi også i rustikt træ fra samme havn som plankerne, og Thors Uniq fremstilles med dobbelt træben.  Den maksimale længde på bordet er lige knap 4m; lige den længde plankerne har haft i havnen.

Thors Uniq i dit hjem

Thors Uniq er et moderne træbord, som vi ser flere og flere af i de skandinaviske hjem. Bordets design passer rigtig godt sammen med vores skandinaviske indretningsstil, som i dag bærer stort præg af, at vi gerne vil inddrage naturen. Vi vil have naturen helt med ind i vores dagligstuer og samtalekøkkener. Dét får du med Thors Uniq, som ofte bliver det møbel i dit hjem, som de andre møbler i rummet kredser omkring.
Vælger du et Thors Uniq plankebord får du et meget autentisk og unikt spisebord, faktisk et lille stykke dansk historie. Det er et bord, som ikke kræver en masse efterbehandling, og så er det særdeles solidt og slidstærkt. Træet har i årtier modstået slid fra hav og utallige både, du behøver derfor ikke at bekymre dig om, at lave ridser eller hakker i din bordoverfladen.
 
Se vores udvalg af plankeborde her. 

Rustikke materialer

Vi fremstiller Uniq borde med enten 3, 4 eller 5 planker. Plankerne fås i enten 6 cm eller 8 cm  tykkelse og plankebordet fremstilles i bredderne 0.75, 1 eller 1,25meter.

Træbenene på bordet laver vi også i rustikt træ fra samme havn som plankerne, og Uniq fremstilles enten med enkelt eller dobbelt træben, afhængig af bordets bredde.

Den maksimale længde på bordet er lige knap 4 m, lige den længde plankerne har haft i havnen.

Uniq Plankebord

Uniq er et moderne træbord, som vi ser flere og flere af i de skandinaviske hjem. Bordets design passer rigtig godt sammen med vores skandinaviske indretnings stil, som i dag bærer stort præg af, at vi gerne vil inddrage naturen.

 Vi vil have naturen med helt ind i vores dagligstuer og samtalekøkkener. Dét får du med Uniq, som ofte bliver det møbel i dit hjem, som de andre møbler i rummet kredser omkring.

Vælger du et Uniq plankebord, får du et meget autentisk og unikt spisebord. Det er et bord, som ikke kræver en masse efterbehandling, og så er det særdeles solidt og slidstærkt. Træet har i årtier modstået slid fra hav og utallige både, du behøver derfor ikke at bekymre dig om, at lave ridser eller hakker i din bordoverflade.