Stole

Thors Design laver unikke designer borde til private, B2B og det offentlige. Alle vores borde bliver fremstillet på bestilling og er håndlavet. Vi anvender genanvendt Azobétræ i vores fremstillingsproces.

Derfor kan alle vores produkter også spores tilbage til bolværk fra nedlagte danske færgelejer. P.t. er det Knudshoved havn vi anvender i produktionen. Vores træ er verificeret til kun at indeholde naturlige olier og certificeret af FSC som 100% genanvendt.

Loop

Loop spisestol

Loop er en flot designer skalstole, med en enestående siddekomfort. Stolen er designet af Claus Breinholt og har en sofistikeret skarp form og et funky udtryk.

Flagermus

Flagermus læderstol

Flagermusstolen er en relancering af den oprindelige stol fra 1938 designet af Hardoy, Bonet & Kurchan (Argentina 1938).

Cube

træklods stol

Thors Cube skæres fra de store stammer vi henter i de nedlagte havne. De har en siddeflade der måler 36 x 36cm og siddehøjden er 45cm.

De kan bruges både indenfor og udenfor og laves i flere variationer, med og uden ryglæn og Thors Mobile Cube  med hjul er bedst egnet til indendørs brug.

Bakhita

Spisebordstol ude

Bakhita stolen er ikke en almindelig plaststol.

Stolen er fremstillet ved brug af kompleks teknologi, der betyder at stolen er robust og holdbar. Bakhita er en kvalitets stol der er let, stabelbar, komfortable og elegant.

Interesseret i et special design

Møblerne er håndlavet, ud fra dine ønsker og behov, om det er et spisebord eller mødebord, til indendørs- eller udendørs brug, om du er privat, B2B eller offentlig kunde.

Tio

Tio stole

En elegant, stabelbar stol designet i stål wire. Designet passer perfekt til Thors plankeborde og sofaborde og kan anvendes både ude- og indendørs.

Viento

Sort patiostol

Viento stolen har bløde, moderne linjer, og er stabil og komfortabel.

Stolen er stabelbare, og egnet til brug både indendørs og udendørs.

Basket

Spisebord stol

Stilfuld stol med PU flex skal. Stolen har en rigtig god siddekomfort og fås med flere forskellige benløsninger samt med og uden polstring.