Kommende events

Se alle begivenheder

Stole

(4 produkter)

Vores Cube stol er skabt i et enkelt design, helt kvadratisk (heraf navnet 'Cube', som betyder 'terning' på dansk) med rustikke detaljer. Som det ses på billederne, er der nogle gange huller i de Cube stole, men det er ikke noget vi kan garantere.

Men hvad du kan være sikker på, er, at Cube er fremstillet i genanvendt træ fra nedlagte, danske færgelejer. Hver stol har egne, unikke detaljer, der er bevaret fra da træet blev taget op fra havnen. 

Vælg Cube med eller uden ryglæn, og med hjul.    

Sortér efter:

Kvadratisk stole design med karakter

Cube er en firkantet stol, der formmæssigt er helt enkel og minimalistisk. Men stolens design gemmer også på rustikke detaljer, så som revner, ujævnheder, farveforskelle, huller og søm. 

Detaljerne giver stolen karakter, og skal gerne opleves både ved at se, røre og dufte træet. Betragt azobétræets næsten skulpturelle design. Mærk træets rustikke overflade og dens tyngde. Og duft så til træet. Findes der noget bedre end duften af træ?  

Alle detaljer i træet er bevaret med respekt for dets historie, som vi gerne vil udbrede. 

 

Bæredygtigt design i genanvendt træ

Cube fremstilles på eget værksted i Timring i genanvendt træ fra nedlagte, danske færgelejer. I årevis har træet beskyttet havnen og været udsat for alt slags vejr. 

Det har resulteret i et råmateriale, der ikke ligner noget andet træ. Det er vores ønske hos Thors Design at fremhæve træet og dets patina, som vi opfatter som en naturlig del af de skræddersyede møblers design. 

Vores speciale er at håndlave møbler og indretninger på bestilling, og da vi har valgt at genanvende et råmateriale, er den bæredygtige virksomhedsstrategi ikke et tilvalg, men ganske enkelt vores DNA. 

 

Anderledes spisebordsstol til udendørs- og indendørs brug

Hvis du mangler en ekstra plads rundt om spisebordet, kan du sagtens bruge Cube som spisebordsstol. Fordelen ved denne type stol er, at du nemt kan sidde og rejse dig, uden at skulle rykke stolen ud. 

En anden fordel er, at stolen kan bruges udenfor, for eksempel på terrassen eller altanen. Cube er særligt oplagt at sidde ved rundt om et bålsted i stedet for de klassiske træstubbe. 

Du kan trygt lade stolen stå udenfor hele året rundt, uanset vind og vejr.  

 

Praktisk side- eller loungebord

Cube er et ret fleksibelt møbel. Det kan nemlig også bruges som et lille bord. Den tager sig særligt godt ud som sidebord ved sofaen eller i entréen, hvor du kan have en bordlampe, plante eller pynteting stående. 

En smart måde at anvende bordet på, er ved at sammensætte flere Cuber til ét stort loungebord, i en lounge eller udenfor på terrassen. Bordets højde gør, at du nemt kan spise ved det eller drikke en kop kaffe. 

Cube bordet er et helt utroligt praktisk bord, der kan bruges på mange måder. Det er dig, der bestemmer, hvilken udfordring den skal løse i din hverdag, uanset om det er som stol eller bord.