Vi er lidt særlige – men det er der en grund til

16-04-2024

På Thors Designs hjemmeside finder du ikke priser, ligesom du er vant til hos de fleste andre brands. Det er et bevidst valg, da særlige produkter kalder på særlige løsninger. Ikke fordi priserne på vores møbler er meget anderledes end andre danskproducerede snedker-møbler, men fordi vores råmateriale og produktion er noget helt særligt, og ligger op til dialog. 

Unikke produkter kalder ofte på unikke løsninger. Det har vi erfaret i Thors Design, hvor vi har 22 års erfaring med at upcycle bolværkstræ fra nedlagte danske havne, til skræddersyede unika-møbler med en historie at fortælle.  

Som resultat af vores helt særlige råstof og produktion, har vi valgt ikke at have priser tilgængelige på vores hjemmeside. Det er ikke just normalen. Og vi er godt klar over, at det for nogle kunder kan være til gene, hvilket vi beklager.  

Vores erfaring viser dog, at vi taber kunder ved at have priser tilgængelige på vores hjemmeside.  

Ikke fordi priserne på vores møbler er meget anderledes end for andre danskproducerede snedker-møbler, men fordi vi oplever, at det kan være svært at give folk en idé om, hvilket produkt de har med at gøre gennem et hurtigt møde på en online platform, og at folk derfor mister det sammenligningsgrundlag, der er forudsætningen for at vælge det rette møbel til netop dem.

Et spisebord koster i omegnen af 20-40.000 kr. hos Thors Design, hvor den specifikke pris vil være afhængig af størrelse, overflade og design.

Vores særlige råstof og produktion kalder simpelthen på at blive forstået og vores møbler på at blive oplevet, for at kunden bliver taget i hånden. Og vi vil netop gerne tage vores kunder i hånden. Derfor har vi i stedet valgt at investere stærkt i at deltage på messer og i at yde den bedst mulige kundeservice.  

På en messe kan du nemlig møde vores møbler. Du kan opleve den wow-effekt og følelsen af historiens vingesus som det patinerede træ skaber. Du kan komme i dialog med os, omkring vores lokale og håndlavede produktion. Du kan løbe fingrene hen over den organiske overflade med rustikke detaljer, skabt af tidens tand. Det samme kan du, hvis du besøger os i et af vores showrooms.

Det er bestemt også muligt at få en god forståelse for vores produkter på vores hjemmeside gennem billeder og oplysninger, som vi selvfølgelig også gerne hjælper med, hvis du ringer ind. Det er bare vigtigt for os at kommunikere, at vi ikke arbejder med standard varer. Vi fremstiller vores produkter efter ordre, tilpasset til dine ønsker. Der er ikke to borde, der kan blive ens. 

I dialogen med dig fortæller vi gladeligt om alt fra vores produktion til produkter – og vejleder dig i overflader, rengøring, dimensioner på dit bord, stolevalg og indretning. Desuden hjælper vi gerne med at skabe et specialdesign, hvis du har et særligt møbel, du drømmer om. Intet spørgsmål er for lille; du må bestemt også gerne ringe ind bare med et ønske om at få oplyst en pris.

”Modsat oplever vi, at de som kender til vores produkter og produktion synes, at det ikke bare er nemt at forelske sig i vores møbler, men også at de med vores møbler får utrolig meget værdi for pengene.”

Vi håber derfor, at du vil bære over med os, fordi vi er lidt særlige! Vi har prøvet at have priser på vores hjemmeside, men mistede i denne periode meget af den dialog, som vores møbler ligger op til.  

I stedet oplevede vi, at flere folk der ikke i forvejen kendte til vores møbler valgte dem fra pga. prisen. Modsat oplever vi, at de som kender til vores produkter og produktion synes, at det ikke bare er nemt at forelske sig i vores møbler, men også at de med vores møbler får utrolig meget værdi for pengene.

Priseksempel

Vores priser er ikke hemmelige. Vi vil bare gerne gøre vores bedste for, at du er helt klædt på til at træffe en beslutning om et Thors Design produkt. Vi giver derfor et priseksempel her, hvor vi sammenligner prisen på det samme bord i to forskellige størrelser her nedenunder, så du kan få en idé om prislejet. Da prisen afhænger af størrelse og overflade, er der stor forskel på, om du har behov for et bord på f.eks 180 cm, eller om du ønsker et bord på 360 cm.

GAIA

90 x 180 cm
Overflade: Rå, large
Pris: 22.150,- inkl. moms

GAIA

90 x 360 cm
Overflade: Rå, large
Pris: 37.050,- inkl. moms   

Fra bolværk til møbler
06-05-2024

Fra bolværk til møbler

Processen fra bolværk til møbler er nænsom og langsommelig. Men resultatet med at genanvende det gamle bolværkstræ er enestående og det hele værd.