Stærke bænke der holder i en evighed

Håndlavede bænke i genanvendt hårdttræ fra Thors Design kan noget, som de færreste træbænke kan. De holder sig nemlig smukke og indbydende i årti efter årti – uden skadelig imprægnering og stort set uden vedligehold. Hemmeligheden er træet. Thors Design skaber de unikke bænke ud af genanvendt azobétræ, der har tjent som bolværk i danske havne. Det er træ, der allerede har stået model til meget og ikke er til at slide op.

Udendørsbænke i genanvendt træ

Overalt i det udendørs rum tilbyder bænke at lægge ryg – og sæde – til mennesker, der trænger til et hvil. Men ikke bare det. Bænkene lægger også ryg til vind og vejr, til risikoen for hærværk og tyveri og hårdhændet brug – og det betyder at nogle bænke kun holder i kort tid.

Vi tør godt love, at bænke fra Thors Design er anderledes. Alle vores udendørs bænke og bordebænkesæt er fremstillet af det ultrahårde azobétræ, der har en meget lang levetid og samtidig er så tungt og solidt, at bænkene er godt rustet mod både hærværk og tyveri. Det er praktisk talt umuligt at stjæle dem!

Uanset om det er til gågaden, torvet, parken, havnen eller andre udearealer vil bænke fra Thors Design være en investering, der betaler sig. Set over bænkenes levetid er totalprisen lav, fordi du slipper for omkostninger til vedligehold og reparation. Samtidig tager du et bæredygtigt valg, fordi eksisterende materiale upcycles og bruges igen.

 

Hver bænk er unik
Vores udendørsbænke går ikke ned på stil. Det rustikke træ, der nænsomt bearbejdes til håndlavede møbler, imponerer de fleste med deres unikke udtryk. Den holdbare konstruktion og det tidløse udseende gør Thors Designs udendørs bænke til den perfekte løsning til at skabe et hyggeligt og stilfuldt miljø under åben himmel.

Vores udvalg af bænke spænder fra solide plankemøbler, hvor træet fremstår i sit oprindelige udtryk og til mere innovative designs af parkbænke, der tilbyder særlige oplevelser til, der overrasker i både udformning og funktionalitet. Alle bænke fremstilles på bestilling, ud fra dine ønsker til dimensioner.

Vi laver også specialdesignede bænke, så tøv ikke med at kontakte os.

Udendørsbænke i genanvendt træ

Bordebænkesæt der holder i generationer

De fleste bordebænksæt til udendørs brug lever et hårdt liv i det danske klima. Det kræver materialer og design af helt særlig karakter at kunne klare de uforudsigelige luner hos både vejrguder og skødesløse brugere. Den prøve kan bordebænkesæt fra Thors Design godt bestå. Kombinationen af genanvendt azobétræ og galvaniseret stål betyder, at vi godt tør sige, at den forventede levetid er minimum 60 år – uden nogen form for overfladebehandling. Det massive azobétræ er utrolig tæt og har et højt indhold af naturlige olier, hvilket gør det praktisk talt umuligt for vand at trænge ind og give problemer med råd og svampeangreb.

Den kraftige og solide konstruktion gør samtidig bordbænkesættet næsten immunt overfor hærværk og tyveri. Træet er så hårdt, at du ikke lige laver mærker i det, og så tungt at du ikke lige flytter med det.

Vores bordbænkesæt håndlaves på mål ud fra dine konkrete ønsker. Det betyder, at vi altid kan finde den ideelle løsning på et sæt, uanset om det er til en park, en gårdhave, institution eller et udendørs spisested. Bl.a. kan Omega-bordbænkesættet fremstilles med ekstra bordlængde efter bordbenet, så det gør det muligt for kørestolsbrugere at sidde ved bordet.

Bordebænkesæt der holder i generationer

Rustikke plankebænke og havebænke

Selvom alle bænke i bund og grund er skabt til at sidde på, tjener flere af bænkene fra Thors Design også andre formål som f.eks. entrébænk, tvbænk, bænk til spisebord, køkkenbænk eller ganske enkelt at være til pynt! Sidstnævnte gælder især vores plankebænke, der udformet så det genanvendte bolværk fremstår i al sin autencitet og tilfører en særlig atmosfære til dit hjem.

Andre af vores plankebænke er designet som helt klassiske bænke med eller uden ryglæn. Brug dem som siddepladser ved dit plankebord eller til en særlig plads i hus eller have, hvor du gerne vil kunne nyde et øjebliks fred og ro. Hvis din favoritplads indbyder til at slænge sig i længere tid, end det er behageligt på en træbænk, er der også råd for det. En loungesofa eller daybed i planketræ med bløde hynder er en fryd for både sjæl og legeme, og hverken du eller dine gæster vil have lyst til at rejse sig igen.

Thors Designs rustikke plankebænke til dit hjem er ægte kunstværker. De er håndlavede og unikke, og hver bænk er lavet af nøje udvalgte planker af azobétræ, der tilføjer en rustik charme til ethvert rum. Bænkene fås i både rå og pudset træ, hvilket giver dig mulighed for at vælge den stil, der passer bedst til din indretning. Vores erfaring er, at uanset hvilken udgave du vælger, vil de rustikke plankebænke gøre et varigt indtryk på dine gæster.

 

Brug bænkene både inde og ude

Kan alle vores plankebænke bruges som havebænke? Det korte svar er ja. Du kan ikke udsætte bænke fra Thors Design for noget, som det solide azobétræ ikke allerede har prøvet i dets tid som bolværk i danske havne. Vand, vind, sol, frost, stød, fugleklatter og det der er værre – bolværk har prøvet alt. Derfor egner vores bænke sig rigtig godt som havebænke. Benytter du vores bænke som havebænk, sikre du dig desuden en bænk som er nærmest vedligeholdelsesfri. Træet kræver ingen former for træbehandling, da det er beriget med et naturligt højt indhold af olier, og desuden hører til blandt verdens stærkeste tømmer.

Bænke skabt af bolværk fra danske havne

Bænke og plankebænke fra Thors Design er både kendt for at være solide, vedligeholdelsesfrie og for deres unikke og iøjnefaldende design.

Det, der gør vores bænke særligt imponerende, er deres solide og holdbare natur. De er fremstillet af genanvendt bolværk fra danske havne, hvilket sikrer, at de er både robuste og miljøvenlige. Azobetræet, der stammer fra Afrika, er kendt for sin holdbarhed og modstandsdygtighed over for vejr og vind.

En af de store fordele ved disse azobe-bænke er, at de kræver minimal vedligeholdelse. Du behøver ikke at bekymre dig om regelmæssig efterbehandling eller beskyttelse, da træet har et højt indhold af naturlige olier og allerede er blevet udsat for mange års slid som en del af et havnebolværk.

Thors Designs bænke lavet i hårdttræ er ikke kun smukke og holdbare, men de er også et bæredygtigt valg, fordi vi genanvender og upcycler værdifulde materialer. Frem for at kassere gammelt træ og fælde nyt til at lave møbler af, skaber det rigtig stor værdi at genanvende.

Bænke skabt af bolværk fra danske havne