Plankemøbler med sjæl

Unikke møbler i genanvendt bolværkstræ

 

Skab atmosfære og sæt et personligt præg på indretningen med møbler i upcyclet bolværkstræ. De robuste møbler i massivt azobétræ inviterer naturen indenfor i dit hjem og giver en smuk og sjælfuld kontrast til tidens højglanskultur.

Det unikke træs patina og historie giver vores møbler karakter og gør dem til et øjeblikkelig blikfang i din stue. Og møblernes simple design sikre at de passer ind i mange af tidens hotte stilarter, fra det minimalistiske og naturdyrkende Ny Nordisk over det industrielle og maskuline Urban Living til den rå og franskdyrkende Vintage mv.

Vores træ er Vestafrikansk azobétræ, som er et af de stærkeste træsorter i verden, og mere end 4 gange så stærkt som eg. Det sikre dine møbler en nem vedligeholdelse og lang holdbarhed. Ja faktisk bliver dit plankebord, sofabord mv. kun smukkere og smukkere med den naturlige patinering der kommer ved brug og tidens tand. 

Bliv inspireret af andre

Kenneth Hansen

Unikt hjem i Nordjylland

I dette fantastiske hjem binder vores møbler de ydre og indre rum sammen og bringer naturen og historiens vingesus helt tæt på. Bliv inspireret her. 

 

Kenneth Hansen

Haveprojekt i Roskilde

Bliv inspireret af denne families smukke indretning og sammensætning af materialer. I orangeriet finder du vores Gaia plankebord mens bl.a. vores Slinger loungesæt skaber stemning på terrassen. 

Kenneth Hansen

Tagterrasse i Horsens

Terrasse-løsning der binder komfort og æstetik sammen og kræver minimalt med vedligehold. I projektet indgår bl.a. vores Slinger loungesofa med vores vandtætte og specialdesignede hynder til. 

Plankemøbler med en historie at fortælle

Alle vores møbler håndlaves på bestilling. Du skal derfor være opmærksom på, at de møbler du ser i vores billedkatalog kun er vejledende. Når vi skaber dit møbel vil det have sin helt egen patina og historiske aftryk fra træets tid i det barske havnemiljø. Hver en tomme af træet har sit eget særpræg, og dit møbel vil være fuldstændig unikt.

Når du bestiller dit nye møbel anbefaler vi dig at komme forbi et af vores showrooms. Her kan du opleve det enestående træ, vores minimalistiske nordiske designs og beslutte dig for hvilken grad af historiske detaljer du ønsker i dit møbel.

Lookbook

Hent vores Lookbook og find inspiration til, hvordan du kan indrette dit hjem med vores rustikke møbler i genanvendt azobétræ.

Røskva sofabord