PRIVATEN

Unikke møbler i genanvendt bolværkstræ

 

Skab atmosfære og sæt et personligt præg på indretningen med møbler i upcyclet bolværkstræ. De robuste møbler i massivt azobétræ inviterer naturen indenfor i dit hjem og giver en smuk og sjælfuld kontrast til tidens højglanskultur.

Det unikke træs patina og historie giver vores møbler karakter og gør dem til et øjeblikkelig blikfang i din stue. Og møblernes simple design sikre at de passer ind i mange af tidens hotte stilarter, fra det minimalistiske og naturdyrkende Ny Nordisk over det industrielle og maskuline Urban Living til den rå og franskdyrkende Vintage mv.

Vores træ er Vestafrikansk azobétræ, som er et af de stærkeste træsorter i verden, og mere end 4 gange så stærkt som eg. Det sikre dine møbler en nem vedligeholdelse og lang holdbarhed. Ja faktisk bliver dit plankebord, sofabord mv. kun smukkere og smukkere med den naturlige patinering der kommer ved brug og tidens tand. 

Bliv inspireret af andre

Kenneth Hansen

Unikt hjem i Nordjylland

I dette fantastiske hjem binder vores møbler de ydre og indre rum sammen og bringer naturen og historiens vingesus helt tæt på. Bliv inspireret her. 

 

Kenneth Hansen

Haveprojekt i Roskilde

Bliv inspireret af denne families smukke indretning og sammensætning af materialer. I orangeriet finder du vores Gaia plankebord mens bl.a. vores Slinger loungesæt skaber stemning på terrassen. 

Kenneth Hansen

Tagterrasse i Horsens

Terrasse-løsning der binder komfort og æstetik sammen og kræver minimalt med vedligehold. I projektet indgår bl.a. vores Slinger loungesofa med vores vandtætte og specialdesignede hynder til. 

Et unika skabt til dig

Alle vores møbler håndlaves på bestilling. Du skal derfor være opmærksom på, at de møbler du ser i vores billedkatalog kun er vejledende. Hvert møbel vil have sin helt egen patina og historiske aftryk fra træets tid i det barske havnemiljø og hver en tomme af træet vil være unikt. 

Graden af rustikhed og historiske detaljer vælges af dig. Læs meget mere og vælg din overflade herunder:

Lookbook

Leder du efter mere inspiration? Besøg vores lookbook og find inspiration til, hvordan du kan indrette dit hjem med vores rustikke møbler i genanvendt azobétræ.

Røskva sofabord

Don’t stop dreaming

Hos Thors Design lever vi efter devisen: alt er muligt, såfremt råmaterialet tillader det. Derfor kan du få skabt dit plankebord, sofabord, udekøkken mv. lige i de mål og med den grad af rustikke detaljer som du ønsker.

Og finder du ikke det design du søger, så ring ind og få en snak med en af os omkring dine drømme. Vi har lavet utrolig mange specialdesigns igennem tiden, og laver også gerne et til dig.