PRIVATEN

Bliv Inspireret

Skab atmosfære og sæt et personligt præg på indretningen med møbler i upcyclet bolværkstræ. Alle vores møbler er unikaer med hver deres unikke patina og karakteristika fra tiden i det danske havnemiljø. Det massive azobétræ er utrolig hårdt og har et naturligt højt indhold af olier, hvilket gør træet hårdført og velegnet til både indendørs og udendørs brug. Vi laver alle møbler på bestilling og fremstiller dit møbel ud fra dine unikke ønsker og behov.

Lookbook

Leder du efter mere inspiration? Besøg vores lookbook og find inspiration til, hvordan du kan indrette dit hjem med vores rustikke møbler i genanvendt azobétræ.

Røskva

Savra

Frigg

Salon

Frej

Håndlavet med
passion i Danmark

Gamma

Cases

Kenneth Hansen

Unikt hjem i Nordjylland

I dette fantastiske hjem binder vores møbler de ydre og indre rum sammen og bringer naturen og historiens vingesus helt tæt på. Bliv inspireret her. 

 

Kenneth Hansen

Haveprojekt i Roskilde

Bliv inspireret af denne families smukke indretning og sammensætning af materialer. I orangeriet finder du vores Gaia plankebord mens bl.a. vores Slinger loungesæt skaber stemning på terrassen. 

Kenneth Hansen

Tagterrasse i Horsens

Terrasse-løsning der binder komfort og æstetik sammen og kræver minimalt med vedligehold. I projektet indgår bl.a. vores Slinger loungesofa med vores vandtætte og specialdesignede hynder til. 

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing