Mød teamet

Hos Thors Design er vi en intim men broget flok! To ting har vi dog tilfælles; vi har en dyb passion for det vi laver, og så arbejder vi typisk ikke med det, vi oprindeligt er uddannet som! Mød os her!

Alex Andersen

Carsten Thor

Stifter, CEO, møbeldesigner, muskelmand og kreativ ildsjæl. Oprindeligt uddannet automatikmekaniker.

Ann Jensen

Lisa Plasmann

Ansvarlig for salg, planlægning, rundvisning i showroomet og meget, meget mere. Kort sagt; office superwoman! Oprindeligt uddannet indenfor marketing. 

Alex Andersen

Nathalia Pedersen

Kreativ fugl ansvarlig for fotografi, grafisk design mv. Ser noget lækkert ud har Nathalia haft en finger med i spillet! Oprindeligt uddannet møbeldesigner. 

Mette Bech

Vores freelancce tekstforfatter! Ansvarlig for blogoplæg, nyhedsbreve, annoncer og vores go-to kvinde hvis vi skal have tryllet nogle nye ord frem. Oprindeligt uddannet biolog.

Britt Peterson

Nanna Thor

Vores kvinde i København! Ansvarlig for salg, projekter og events. Find hende i vores showroom HOUE & friends på Nordhavnen. Oprindeligt uddannet salgsassistent i Magasin.

Ann Jensen

Alex Mortensen

Chefen på værkstedet. Ansvarlig for produktionen af møbler, leverancer, kvalitetssikring mv. Oprindeligt uddannet elektriker.

Britt Peterson

Michael Poulsen

Vores snedker og eneste mand i virksomheden som rent faktisk tilnærmelsesvis arbejder med det han oprindelig er uddannet til. Producerer møbler. 

Teil Bechmann

Ansvarlig for sparring, strategi, struktur, salg og godt humør. Oprindeligt uddannet smed og senere bygningsingeniør.