Plankemøbler i upcyclet azobétræ

Unikke, bæredygtige møbler på kundetilpassede mål

 

Skab en enestående atmosfære og et sundt og inspirerende miljø med møbler i genanvendt bolværkstræ.

Vores møbler er skabt af azobétræ som vi henter op fra nedlagte danske havne. Det gør vores møbler rustikke, taktilt dragende og fuldstændig enestående. Ikke to møbler vil være ens, og hvert centimeter af træet vil bære på sin egen historiske aftryk og naturlige patina. 

Vi fremstiller alle vores møbler på bestilling og tilpasser dem til jeres unikke ønsker og behov. Få bl.a. lavet et mødebord i det helt rigtige mål og med indsat kabelbrønd for nem adgang til USB og strøm, eller få indrettet et rekreativt loungeområde med holdbare, vedligeholdelsesfri loungemøbler og bænke. 

Vi laver også specialdesigns, så tøv ikke med at kontakte os. 

Bliv inspireret af andre

Kenneth Hansen

Fagbevægelsens Hovedorganisation

I FHs foyer møder elementerne hinanden og skaber en helt enestående atmosfære. Bliv inspireret her. 

Kenneth Hansen

Sydenergi

Der er mange fordele ved at rykke møderne ud i naturen. I mange tilfælde er det dog ikke muligt. Bliv inspireret af Sydenergi som i stedet har valgt at invitere naturen indenfor i deres mødelokaler. 

Kenneth Hansen

Ground

Hos Ground i Odense er der skabt et helt unikt og inspirerende trænings- og cafémiljø, som får dem til at adskille sig fra andre fitnesscentre. 

Skab nogle fantastiske arbejdsmiljøer

Forskning dokumenterer at det har en gavnlig effekt på vores trivsel, stressniveau, kreativitet og produktivitet, at omgive os med naturmaterialer. 

Læs mere og find inspiration til hvordan du kan invitere naturen indenfor med vores massive plankeborde, rustikke vægbeklædninger og plantekasser herunder. 

Lookbook

Hent vores Lookbook og find mere inspiration til, hvordan du kan skabe et inspirerende arbejdsmiljø med vores rustikke møbler i genanvendt azobétræ.

Sif højbord

Unikke plankemøblerBæredygtige
materialer

Mosaic langbord med indsat kabelbrønd