Kommende begivenheder

Besøg vores stand til årets messer. Drik en øl med os til fredagsbar i vores showroom. Bliv tanket op på kaffe og dansk hygge til fredagskringle. Eller deltag i et af vores inspirerende foredrag eller intime koncerter. 

Få det forkromede overblik over hvor du kan finde os i 2024 og hvornår der sker noget særligt i vores showroom! Og husk at sætte kryds i kalenderen!

Vi glæder os til at se dig!

Bolig, Mad og Design

7 - 10. MARTS

Besøg vores messestand i København til et brag af en inspirationsmesse. Oplev alt det ypperste inden for boligindretning, boligfornyelse, mode, livsstil, design og gastronomi samlet på ét sted. 

Bella Center Copenhagen
Copenhagen Center Boulevard 5
2300 Copenhagen

 

Foodexpo

17 - 19 MARTS

Foodexpo er nordens største fødevaremesse, hvor en samlet fødevarebranche står klar til at inspirere dig med alt det nyeste inden for foodservice, detail og inventar. Vi stiller op med vores møbler, så du kan blive inspireret til en rustik og bæredygtig indretning. 

MCH Messecenter Herning
Vardevej 1
7400 Herning, Danmark

 

Fredagsbar

12. APRIL
Kl. 14.00 - 17.00

Kom med til fredagsbar i Thors Design, hvor lokale spillemænd sørger for sprøde toner og lækker stemning, og Carsten Thor og co. for fyldte glas.

Møltrupvej 29, Timring
7480 Vildbjerg

Fredagskringle

26. APRIL
Kl. 9.30 - 11.00

Kom med til fredagskringle i Det Gamle Mejeri! Som altid bliver der kringle, kaffe ad libitum og massere af god dansk hygge.

Møltrupvej 29, Timring
7480 Vildbjerg

Fredagskringle

31. MAJ
Kl. 9.30 - 11.00

Kom med til fredagskringle i Det Gamle Mejeri! Som altid bliver der kringle, kaffe ad libitum og massere af god dansk hygge.

Møltrupvej 29, Timring
7480 Vildbjerg

Highlights fra tidligere begivenheder

Kenneth Hansen

20-års jubilæum

D. 9. september holdt vi åbet hus i anledningen af vores 20-års jubilæum. Her gik vi ombord i en forførende kagebuffet mens Jensen og Koefoed spillede noget lækkert jazz. Tak til jer der var med til at skabe en fantastisk og mindeværdig dag! 

Kenneth Hansen

Fernisering af gavlmaleri

I juni 2022 opførte den tyrkiske kunstner Desen Halicinarli et kunstværk på Thors Designs vestvendte gavl. Projektet var en del af Verdensmålsgavlene 17gavle.dk. Kunstværket repræsenterer Verdensmål 13: KLIMAINDSATS.

Projektet blev sluttet af med fernisering og tryk-workshop.

Kenneth Hansen

Klassisk koncert med Erlendis

27. marts 2022 gæstede polske Erlendis Quartet Det Gamle Mejeri. 
På guitar fortolkede de fire artister alt fra traditionelle klassiske klaverkoncerter til orkestermusik, og sendte publikum på en rejse igennem deres følelsesregister.

Tapas og kage blev leveret af Møltrup Optagelseshjem.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i nyheder og events fra Thors Design, få inspiration til din indretning og meget mere.