Møbler med en historie at fortælle

Bolværkstræet har sit helt eget rustikke udtryk med naturligt patina og historiske aftryk fra dets tid i havnen, hvor det har været i vedvarende kontakt med vand, vind og vejr. Det rå, unikke look, samt havnen og træets historie er konceptet bag Thors Design. Vi tager et stykke dansk historie og forvandler det til skræddersyede unikaer med karakter og sjæl. 

Ikke to stykker træ er ens, og hver eneste centimeter af plankerne er unik på sin helt egen måde. Ved at lave alt i hånden kan vi bevare træets rustikke karakter, så hvert møbel bliver til et levende kunstværk, med en historie at fortælle. 

"Vi sælger ikke bare møbler. Vi sælger et stykke danmarkshistorie”.

/ Carsten Thor

Et unika skræddersyet til dig

Langt de fleste af vores møbler bliver lavet på bestilling og skræddersyes til netop dig. Det er vigtigt at understrege, at billederne på shoppen kun er vejledende. Ikke to stykker træ er ens, og vi vil aldrig kunne skabe et produkt netop som et du har set på et billede. Til gengæld vil vi skabe dit helt eget unikum, ud fra dine særlige ønsker og behov, og efter vores bedste evne til at sætte de smukkeste planker sammen.

Før du bestiller dine plankemøbler vil vi altid anbefale dig at besøge et af vores showrooms. Hvis du ikke har mulighed for det, vil vi i stedet kigge billeder igennem med dig – via hjemmeside eller mail - for at spore os ind på det look og de detaljer som vækker resonans i dig.