Et unika

Langt de fleste af vores møbler bliver lavet på bestilling og skræddersyes til netop dig. Det er vigtigt at understrege, at billederne på shoppen kun er vejledende. Ikke to stykker træ er ens, og vi vil aldrig kunne skabe et produkt netop som et du har set på et billede. Til gengæld vil vi skabe dit helt eget unikum, ud fra dine særlige ønsker og behov, og efter vores bedste evne til at sætte de smukkeste planker sammen.

Selvom du kan bestille alle vores møbler via shoppen, vil vi meget gerne i dialog med dig før din bestilling. Hvis du har mulighed for at komme forbi vores showrooms vil vi anbefale det. Ellers vil vi kigge billeder igennem med dig – via hjemmeside eller mail - for at spore os ind på det look og de detaljer som vækker resonans i dig.

Særligt ved vores plankeborde, sofaborde og andre møbler, der tilbydes med en rå overflade, er det vigtigt, at du forstår og forholder dig til de forskellige overflader før du bestiller. Læs meget mere om vores overflader

Møblernes dimensioner kan du langt hen ad vejen selv vælge. Dvs. finder du ikke de ønskede mål på shoppen så ring eller skriv – så imødekommer vi dit ønske - såfremt råmaterialet tillader det.

Specialdesignede møbler er også en mulighed, så du kan få få skabt dit helt eget drømmemøbel. 

Møbler med en historie at fortælle

Bolværkstræet har sit helt eget rustikke udtryk med naturligt patina og historiske aftryk fra dets tid i havnen, hvor det har været i vedvarende kontakt med vand, vind og vejr. Det rå, unikke look, samt havnen og træets historie er konceptet bag Thors Design. Vi tager et stykke dansk historie og forvandler det til skræddersyede unikaer med karakter og sjæl. 

Ikke to stykker træ er ens, og hver eneste centimeter af plankerne er unik på sin helt egen måde. Ved at lave alt i hånden kan vi bevare træets rustikke karakter, så hvert møbel bliver til et levende kunstværk, med en historie at fortælle.