Holdbare møbler
i bæredygtige materialer

Møbler skabt til at holde

Vælg en bæredygtig løsning til indretningen af de offentlige ude- og indearealer med møbler i upcyclet bolværkstræ.

Vores møbler er skabt af kernetræ fra en af de hårdeste træsorter i verden og derfor kendetegnet ved at være brugsstærke, tunge, utrolig holdbare og så godt som vedligeholdelsesfrie. På baggrund af træets styrke kræver møblerne ingen former for overfladebehandling, om de benyttes inde eller ude, og har en forventet levetid på minimum 50-100 år.

Vores træ er certificeret FSC Recycled 100% og vi tilbyder 10 års garanti på alle møbler. 

Bliv inspireret af andre

Kenneth Hansen

Skolen på Islands Brygge

Hjemmekundskabstimer under åben himmel. Udendørsmøbler som ligger op til fællesskab. Lad dig inspirere af Skolen på Islands Brygges fantastiske udendørsrum.

Kenneth Hansen

Ungdomspladsen i Brædstrup

Tunge, robuste udendørsmøbler uden bekymring for vandalisme.

Kenneth Hansen

Øster Farimagsgades Skole

Rekreative og inkluderende udemiljøer. Mulighed for at tage undervisningen med udenfor. Bliv inspireret af Øster Farimagsgade Skoles fantastiske tagterrasse midt i byen.

Specialdesignede møbler og handikapvenlige løsninger

 

Vores mål er at opfylde jeres drømme og ønsker. Derfor fremstiller vi alle vores møbler på bestilling og tilpasser dem til netop jeres behov.

Vi er eksperter i at håndtere det stærke azobétræ, og kender træets muligheder og begrænsninger. Vores sortiment skal ses som et udgangspunkt og inspirationskatalog. Vi laver meget gerne specialdesigns ud fra jeres specifikke ønsker. Ring ind på 97133995 og vi skaber den ultimative løsning for jer, ud fra træets muligheder og jeres behov. 

Vi tilbyder desuden handikapvenlige løsninger. Gennem vores mange års erfaring i at udvikle møbler til det offentlige, har vi allerede flere møbler i vores sortiment som er tilpasset dette. Bl.a. vores Omega bordbænkesæt, som tilbydes med ekstra længde som tilpasning til kørestolsbrugere. 

Brochure

Download vores brochure ”Udendørsmøbler i genanvendt bolværk”, og find inspiration til dit næste projekt.

Halo

Upcyclede materialer

Fri for kemi og certificeret FSC Recycled 100%Holdbare og vedligeholdelsesfrie
møbler

lavet efter jeres ønsker og mål

Omega