OFFENTLIG

Bliv inspireret

Vælg en bæredygtig løsning til indretningen af de offentlige ude- og indearealer med møbler i upcyclet bolværkstræ.

Vores møbler er kendetegnet ved at være brugsstærke, tunge, utrolig holdbare og så godt som vedligeholdelsesfrie. Det tilskrives azobétræets tætte porøsitet og høje indhold af naturlige olier, der gør det praktisk talt uigennemtrængelig for fugt og meget robust. Vores designs er tidløse og skabt med funktionalitet i øje.

Træet er testet til at være fri for kemi og certificeret FSC Recycled 100%. Alle vores møbler laves på bestilling og skræddersyes efter jeres unikke behov. Handikapvenlige løsninger tilbydes.

Lookbook

På udkig efter mere inspiration? Download vores brochure ”Udendørsmøbler i genanvendt bolværk”.

Halo

Gamma

Gamma m. ryg- og armlæn

Savra

Låxås

Tangent

Avii

Håndlavet med
passion i Danmark

Omega

Slinger & Loungebord

Cases

Kenneth Hansen

Skolen på Islands Brygge

Hjemmekundskabstimer under åben himmel. Udendørsmøbler som ligger op til fællesskab. Lad dig inspirere af Skolen på Islands Brygges fantastiske udendørsrum.

Kenneth Hansen

Ungdomspladsen i Brædstrup

Tunge, robuste udendørsmøbler uden bekymring for vandalisme.

Kenneth Hansen

Øster Farimagsgades Skole

Rekreative og inkluderende udemiljøer. Mulighed for at tage undervisningen med udenfor. Bliv inspireret af Øster Farimagsgade Skoles fantastiske tagterrasse midt i byen.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing