Møbler med en historie at fortælle

Unikke møbler i bæredygtige materialer

 

Skab unikke og sjælfyldte indretninger med vores møbler i upcyclet bolværkstræ. Alle møbler er skabt med respekt for træets unikke historie og indeholder tydelige historiske detaljer.

Det massive azobétræ er robust, tungt, slidstærkt og velegnet til både indendørs og udendørs brug. Det tilskrives træets tætte porøsitet og høje indhold af naturlige olier. Dine møbler kræver derfor ingen former for overbehandling og kan holde i generationer mens de kun bliver smukkere og smukkere ved brug. 

Alle møbler og indretninger laves på bestilling og skræddersyes efter dine unikke ønsker og behov. Vi har desuden dygtige indretningsarkitekter ansat, som gerne hjælper med at designe og skabe et fuldstændigt enestående rum hos netop dig. Tøv ikke med at kontakte os. 

Vi tilbyder 10 års garanti på alle vores møbler. 

Bliv inspireret af andre

Kenneth Hansen

Torvehallerne i Vejle

Adskil dig fra dine konkurrenter og skab hjerte og atmosfære med vores rustikke møbler i genanvendt azobétræ. Find inspiration her. 

Kenneth Hansen

Fiskehuset Hornbæk

Fiskehuset Hornbæk fuldender havnemiljøets maritime stemning med vores patinerede møbler i upcyclet bolværk. Bliv inspireret til dit eget projekt her. 

Kenneth Hansen

Dragsholm Slot

På Dragsholm Slot er autentisitet, kvalitet og fordybelse i højsædet. Vores møbler er med til at fuldende denne unikke atmosfære i slottets gårdhave. Se mere og bliv inspireret her.    

Skab stemning med møbler i bolværkstræ

 

Vores møbler er enestående fordi vores råmaterialer er enestående. Hver en tomme af vores træ har sin egen naturlige patina og rummer sin egen ordløse fortælling fra sin tid i det barske havnemiljø.

Når du designer dit plankebord vælger du foruden bordets dimensioner også hvor rustikt træets overflade skal være. Planker med en pudset overflade stammer fra bolværkets beskyttede lag og minder mest om nyt træ mens planker med en rå overflade har været direkte eksponeret for vind, sol, hav og slag fra færger, og vil indeholde et væld af rustikke detaljer. Bordets ben vil altid indeholde rustikke detaljer.

Og lige meget hvilket bord du vælger vil det massive hårdttræ og træets tydelige historie drage både ånd og hånd og skabe en helt særlig atmosfære omkring sig.

Lookbook

Hent vores Lookbook og find inspiration til, hvordan du kan skabe unikke indendørs- og udendørs miljøer med vores rustikke møbler i genanvendt azobétræ.

Omega bordbænkesæt

Rustikke møbler
med karakter og sjæl