Kommende events

Se alle begivenheder

Blog

Velkommen til Thors Designs blog!

Her deler vi nyheder, events, information om vores produkter og meget mere.

Thors Design fejer FSC Friday


Følg med på vores digitale platforme, da vi i dag fejrer FSC Friday, en global mærkedag for virksomheder, der arbejder med FSC-certificeret træ.

>> Læs mere her

Spændende arrangement hos Designwerck


Torsdag 12.09. afholdte vi et arrangement i vores showroom, Designwerck på Holmen i København, sammen med andre virksomheder, som udstiller her.

>> Læs mere her

Green Business Design – Kick off seminar

Torsdag d. 5. september deltog Carsten Thor i et seminar i seminaret Green Business Design i Studenterhusfondens Konferencecenter i Aarhus.

>> Læs mere her

Derfor er træ lige så hygiejnisk som andre materialer

Hos Thors Design har vi en stor passion for at arbejde i træ. Vores træmøbler fremstilles af upcyclet Azobétræ, der er i tråd med EU’s mål for grønne indkøb og lever op til miljø-, ressource- og energikrav...

>> Læs mere her

Unika produkter på bestilling

 

Hos Thors Design fremstiller vi udelukkende unika produkter på bestilling af det gamle azobétræ vi henter fra nedlagte, danske færgelejer.

>> Læs mere her

Thors Butiq: Thors Designs webshop med mindre træmøbler og tilbehør

 

Vidste du, at Thors Design har en webshop med navnet Thors Butiq, hvor du kan bestille enkelte træmøbler og tilbehør? Konceptet er det samme: alle produkter er unika, derfor er ikke to ens.

>> Læs mere her

Thors Cube

Thors Cube er et helt enkelt, kvadratisk møbel, heraf navnet ”Cube”, som betyder terning eller kube på dansk. Cube skæres af de store stammer vi henter i de nedlagte færgelejer.

>> Læs mere her