God jul og godt nytår

Mette Bech
16-12-2022

2022 blev året hvor Corona igen er en lækker sommer-øl og mundbind noget vi forbinder med udenlandske turister på ferie.

Det fejrede vi i Thors Design med at indføre fredagskringle i vores showroom én gang i måneden og tage på intet mindre end 5 messer, fra Herning over London til Köln.

Vi havde desuden fornøjelsen af at have besøg af kunstneren Desen Halicinarli, som forvandlede vores vestvendte gavl til et kunstværk med afsæt i Verdensmål 13: Klimaindsats, og som vi hver dag finder stor glæde i når vi checker ind på kontoret.

Vi fik også gennemført en større renovation af vores showroom, så der nu er både gæstetoiletter og køkken, hvilket bl.a. gjorde os i stand til at invitere til klassisk koncert med polske Erlendis Quartet – noget vi håber på at kunne gøre meget mere i, i løbet af 2023.

Så blev 2022 også året hvor Thors Design – efter lidt hovedregning og diskussion – kunne fejre 20-års jubilæum. At automatikmekanikeren Carsten Thor skulle slå sig ned som møbeldesigner beskriver han selv som lige dele tilfældighed og skæbne, og at han skulle træffe nogle gennemgribende bæredygtige valg for sin produktion beskriver han som sund fornuft. Jubilæet blev fejret med en skøn reception med et væld af gode mennesker. Tak for det ❤️

I tråd med vores DNA med genanvendelse af udtjente ressourcer indgik vi i år også samarbejde med Herning Tekstilsymbiose, i et håb om at udvide vores sortiment med nye upcyclede produkter ud af tekstilaffald. Det nye materiale giver os desuden nye muligheder ift. designs, og netop i denne uge er vi ved at lægge sidste hånd på et nyt produkt som vi glæder os til at løfte sløret for.

2022 blev også året hvor vi designede ny hjemmeside. Vi valgte at både designe og lave indhold til den selv, i håbet om at fortælle om os og vores møbler på bedste vis, og forsøge at skabe en lækker brugeroplevelse for jer. Det viste sig at blive noget af et arbejde, som hele tiden bliver forfinet af jeres gode feedback på hvad der spiller og lige så vigtigt hvad der ikke spiller på siden.

Året 2022 blev også året hvor vi blev færdige med at renovere vores nye store værksted i Vildbjerg, sammenfaldende med at energikrisen medførte, at vores salg er gået i stå, til en grad hvor vi har lavet daglige check på, om vores telefoner nu også er sluttet til stikket. Det har de været hver gang, og til vores store glæde begynder der også at komme hul igennem igen.

Særligt det udenlandske marked er der godt gang i pt., hvor vi har leveret møbler til store dele af Europa og så langt væk som Australien.

Vi glæder os til at se hvad 2023 har at bringe, og ønsker det bedste for dig og dine.

Tak fordi du følger med i vores liv og virke ❤️

 

Ovenfor: Fredagskringle i Det Gamle Mejeri 
Th: Foodexpo i Herning Messecenter

Fra bolværk til møbler
06-05-2024

Fra bolværk til møbler

Processen fra bolværk til møbler er nænsom og langsommelig. Men resultatet med at genanvende det gamle bolværkstræ er enestående og det hele værd.