1-2-3 klar til sommer! Indret din terrasse med vedligeholdelsesfrie havemøbler i træ!

Mette Bech
08-03-2023

Skab nogle fantastiske uderum med havemøbler i azobétræ og bliv fri for slid, slæb og bekymringer; for dine azobé havemøbler er så godt som vedligeholdelsesfrie og kan stå ude hele året! Vi har samlet vores smukkeste og bedste havemøbler i azobétræ herunder, som vil gøre din terrasse til en skøn og vedligeholdelsesfri oase!

Havemøbler i træ skaber stemning og atmosfære på terrassen

Havemøbler i træ er umådeligt populære og hører hjemme i mange danske hjem. Og det er der en god grund til. For træmøbler trækker naturen ind i på din terrasse, binder din have og terrasse sammen og skaber en skøn og naturlig atmosfære på din terrasse – perfekt til at nyde de lange danske sommeraftener i gode venners lag!

Alligevel bliver mange mennesker tiltrukket af plastikmøbler i disse dage – med møblernes lovninger om en lavere arbejdsbyrde og længere levetid end traditionelle træmøbler. Men med de rette træsorter kan træmøbler langt overgå plastikmøbler både i levetid og arbejdsbyrde.

Azobétræ er en af verdens stærkeste træsorter, og har et højt indhold af naturlige olier

Azobétræ hører til en af verdens stærkeste træsorter og er desuden beriget med et meget højt indhold af naturlige olier. Det gør azobétræ til noget af det mest hårdfør tømmer i verden, og helt ideelt at bruge til alle former for udendørsrum, idet træets høje olieindhold og ekstreme styrke gør det nærmest uigennemtrængelig over for fugt, og derfor modstandsdygtig overfor svampeangreb og råd.

Resultatet er havemøbler som hverken kræver olie eller træmaling, og kan stå ude hele året! Møbler som du kan bruge på en solrig vinterdag, og ikke behøver bekymre dig for efter 2 måneders konstant efterårsregn. Møbler som står klar til at indtage når sommeren banker på, og giver dig mulighed for at koncentrere dig om andre ting end forårsklargøringen af dine havemøbler.

Herunder giver vi dig vores bedste bud på hvordan du kan skabe nogle fantastiske spots på din terrasse med havemøbler i azobétræ.

Loungeområdet

Loungemøbler er et must på din terrasse hvis du har pladsen! Det er stedet hvor du kan slænge dig med en god bog en søndag formiddag mens ungerne leger i haven og nyde en drink sammen med selskabet mens manden vender kød på grillen.

Skab det perfekte hæng-ud sted med vores Slinger loungesofa og et af vores loungeborde. Stil 2 sofaer i samme længde overfor hinanden for den intime snakke-krog, eller vælg 2 sofaer i forskellige dimensioner (f.eks. 1,5 m og 2 m) og placer dem vinkelret på hinanden for at skabe et æstetisk smukt og fuldendt loungeområde.

 

Loungeområdet 

// Tv. Slinger loungesofa 1,5 meter + 2 meter + Riga loungebord
/ Th. Slinger loungesofa 2 meter med hyndesæt + Fenja sofabord 

 

Havebordet

Havebordet er essentielt på terrassen og det naturlige centrum for hverdagens familiemiddage og weekendernes selskaber. Der bliver selvsagt tilbragt mange timer omkring dette bord, og derfor må det gerne være noget helt enestående.

Vores Gaia plankebord er skabt af massive planker af genanvendt azobétræ fra nedlagte danske havne, og emmer rå natur og af historiens vingesus. Det laves på bestilling ud fra dine ønsker til mål, og som noget unikt kan du tilvælge hvor rustikt bordets overflade skal være.

Vores mest rustikke borde indeholder en stor mængde riller og revner og kan indeholde huller efter bolte, mens vores fineste overflade er helt finpudset og minder om nyt træ. Lige meget hvilken overflade du vælger vil bordets ben dog altid indeholde rå og rustikke historiske detaljer.

Ønsker du at bringe selskabet tættere sammen er et rundt bord også en skøn mulighed at vælge som dit havebord!

Havebordet 

/// Tv. Gaia plankebord med Forest stole 
// Midt. Globe plankebord
/ Th. Close-up af Gaia plankebord 

Udekøkkenet

Udekøkkenet er et must for dig som elsker at være udenfor og ønsker at få mest muligt ud af den danske sommer! Vi tilbringer utrolig mange timer i køkkenet – og hvorfor ikke tilbringe de timer med at samtid blive tanket op på sol, luft og fuglesang!

Vælg et udekøkken med vask og gå direkte fra at høste grøntsager i køkkenhaven til at tilberede dem i dit udekøkken.

Vi har to modeller som er lige holdbare og vedligeholdelsesfrie – Savra, vores udekøkken i varmebehandlet stål og Nor, vores helt nye udekøkken gennemført i azobétræ. Begge modeller laves på dine mål og hvis du har et godt øje til en indbygningsgrill, så sætter vi også meget gerne den i for dig!

Vælger du et udekøkken med vask er den eneste vinterklargøring dit udekøkken kræver, at du kobler vandet fra før frosten sætter ind. Derfra er det bare at slå vandet til igen når frosten slipper, og køkkenet er klar til endnu en sæson!

Udekøkkenet

/// Tv. Savra udekøkken + Savra udekøkken med vask 
// Midt. Nor udekøkken 
/ Th. Savra udekøkken med vask + Savra udekøkken med indsat kuglegrill 

Fra bolværk til møbler
06-05-2024

Fra bolværk til møbler

Processen fra bolværk til møbler er nænsom og langsommelig. Men resultatet med at genanvende det gamle bolværkstræ er enestående og det hele værd.