Skab sjæl og atmosfære i din restaurant med rustikke møbler

25-01-2024

I en konkurrencepræget restaurationsbranche er det vigtigt at skille sig ud og tilbyde gæsterne en unik oplevelse. En måde at opnå dette på er ved at skabe sjæl og atmosfære med rustikke møbler. Hos Thors Design har vi specialiseret os i at skabe møbler af genanvendt azobétræ fra nedlagte danske færgelejer. Møbler med patina og historie, som kan bruges til at skabe en autentisk og unik atmosfære i din restaurant – inde som ude.

Skønhed og historie

Der er noget særligt og tiltrækkende ved ting, der har en historie at fortælle. Vores rustikke møbler er præcis sådan. De er skabt af genanvendt bolværkstræ fra nedlagte danske færgelejer, og det hårdføre, patinerede træ emmer af historiens vingesus. Med vores møbler kan du dermed tilføje dybde og karakter til din restaurant. Gæsterne vil føle sig omfavnet af nostalgien og få en autentisk oplevelse, som de vil huske. De store mængder naturmaterialer sikre desuden, at du inviterer naturen indenfor, og sikre en atmosfære med ro og balance. 

Unikke muligheder

Vores møbler er ikoniske og kan tilpasses til enhver indretningsstil. Havnetræets patina og tekstur bringer en rå og maskulin følelse til rummet, der passer perfekt ind i en industriel indretning, tilføjer personlighed og kontrast til lige linjer og højglans, og bidrager med balance til en mere feminin indretning med bløde linjer. 

Uanset om du ønsker rustikke plankeborde, bænke, en unik disk, et mobilt anretterbord eller en rustik vægbeklædning, så kan vi levere det, du har brug for. Vi håndlaver alt på bestilling på vores værksted i Vildbjerg, og tilpasser vores møbler til dine unikke behov. 

Vores møbler er desuden ideelle til udendørs brug, hvor det massive, olieholdige træ sikrer dig nogle holdbare, vedligeholdelseslette udendørsmøbler som samtidig er ekstremt tunge og dermed naturligt stjælefrie. Ved at indrette med vores møbler både inde og ude, sikrer du desuden at skabe et sammenhængende miljø i din restaurant. 

 

Indendørs og udendørs indretning ved Café Gran i Horsens

// HØJRE: GAIA plankebord og rustikke deco-skaller på væggene.
// VENSTRE: GAMMA bænke der er blevet patineret over tid.

Bæredygtighed og bevidsthed

At virksomheder tager et samfundsansvar og arbejder aktivt på deres grønne profil, er i dag en helt essentiel faktor for at tiltrække kunder. Ved at vælge møbler af genanvendt træ til din restaurant, skaber du ikke bare en unik atmosfære, men viser samtid at du tager den bæredygtige dagsorden seriøst. Ved at vælge genanvendte materialer passer du godt på vores ressourcer og planet. Din restaurant vil blive anerkendt som en, der ikke bare tilbyder god mad og stemning, men også bidrager positivt til verden omkring os.

Ares

Brug vores DISK som velkomst eller som en del af baren. 
Vi har også lavet flere specialdesignede diske til diverse restauranter og hoteller, hvis du har specifikke behov. 

Kafé

Cafébord med at stel i galvaniseret stål, og en bordplade med pudsede planker. 

Gamma

Vores GAMMA plint kan også laves i en udgave med glas. Perfekt til afskærmning af dit udemiljø, så dine gæster kan sidde lidt mere privat. 

Dio

Dio er vores coop top, også kaldet champagnekøler. Ideelt som blikfang, hvor du kan udstille dine kolde drikkevarer. Her ses den lille udgave i Ø70, men den laves også i Ø100 cm.

Dio kommer med en aftapningshane i messing, så du nemt kan komme af med smeltet isvand.