Kommende events

3 days of design
juni 15 - juni 17
Se alle begivenheder

Boligtilbehør

(6 produkter)

Gå på opdagelse i vores store udvalg af boligtilbehør håndlavet på eget værksted. Vores råmateriale stammer fra nedlagte, danske færgelejer, som herefter anvendes på vores eget værksted til at fremstille unikke møbler og boligtilbehør. 

Du finder rigtig mange spændende ting til boligen her på siden. Så hvad end du har lyst til at forkæle dig selv, eller er på udkig efter en gave, så er der noget at glæde dig til. 

Leder du efter noget bestemt? Sorter nemt din søgning ved at klikke på underkategorierne for boligtilbehør.  

Sortér efter:

Boligtilbehør til alle hjemmets rum

En stor del af det, som gør et hjem til et godt sted at være, er de ting man omgiver sig med. En lejlighed eller et hus er ikke et hjem, hvis man ikke omgiver sig med ting, der betyder noget for en. 

Du kan udtrykke dig igennem boliginteriør, uanset om det er møbler eller boligtilbehør. Møblerne er nødvendige, da de løser helt praktiske ting, så som at du har et sted at sidde og spise, eller en seng at sove i.

Man skal dog ikke undervurdere accessories til boligen, da de understreger indretningen og skaber en stemning. Når du omgiver dig med pynteting, du synes om, bliver du endnu mere glad for at komme hjem. 

 

FSC-certificeret boliginteriør i genanvendt azobétræ

Vores råmateriale er azobétræ, også kaldet jerntræ. Træet stammer oprindelig fra nedlagte, danske færgelejer, hvorfra vi henter det op og genanvender det i vores produktion. 

Træet er certificeret FSC Recycled 100%, og det er din garanti for, at træet er 100% genanvendt. Det er ikke alle virksomheder, der kan dokumentere, at de udelukkende anvender genbrugsmateriale, og derfor er vi meget stolte af denne certificering.  

 

Ting til hjemmet der skiller sig ud

Der kan være mange gode grunde til at gå på opdagelse i vores udvalg af boligtilbehør. Måske du leder efter pynteting til stuen? Her er vores store udvalg af lysestager helt oplagte at se nærmere på. Hvis du er på udkig efter nyt til køkkenet, er vores tapasbræt perfekte til at servere små retter på. De kan også bruges til dekoration i indretningen. 

Uanset hvad du leder efter, er der et stort udvalg af ting, der skiller sig ud til at indrette dit hjem med. Thors Design er specialiseret i at udvikle og producere unika produkter i genanvendt træ. Det betyder at hvert produkt skiller sig ud med rustikke detaljer, der vidner om, at træet har beskyttet færgelejet i en dansk havn. Vi bevarer detaljerne af respekt for træets historie til stor glæde for vores kunder.