Kommende events

3 days of design
juni 15 - juni 17
Se alle begivenheder

Fyrklods til fyrfadslys

(00021)

Fyrklods lysestage til fyrfadslys. Fyrklodsen er lavet af genanvendt azobétræ fra nedlagte, danske færgelejer. Træet er nærmest uigennemtrængelig, og kan derfor uden problem tåle varmen fra fyrfadslyset.

200,00 kr.

Detaljer om produktet

Lysestage til inde og ude i genanvendt træ

Vores fyrklods lysestage med en pudset overflade har en overordnet glat overflade, men der kan forekomme rustikke detaljer. Du vil få stor glæde af lysestagen, da den kan bruges både ude og inde. Indenfor er lysestager oplagte på spisebordet, gerne flere sat sammen. 

Prøv at kig rundt omkring i dit hjem efter en fin plads til lysestagen, gerne sammen med andet boligtilbehør. Lysestagen kan nemt være prikken over i'et på en hylde eller i vindueskarmen.  

Mulighederne stopper ikke her. For uanset om du har en lejlighed med altan, eller en have med terrasse, så kan du sagtens tage fyrklods lysestagen med udenfor.

På den lille altan vil det skabe lidt hygge med lysestagen på et cafébord. Har du en stor terrasse, kan du sætte flere lysestager sammen i forskellige størrelser i et hjørne af terrassen eller på spisebordet. Det er boligtilbehøret der gør indretningen mere færdig at se på, og det er praktisk hvis du vil skabe et stemningsfuldt rum ude som inde. 

 

Den mest holdbare lysestage du kan opdrive

Hos Thors Design er vi specialister i at lave møbler og indretninger i azobétræ. Vi henter råmaterialet fra danske havne, som ikke længere er i brug. Træet har beskyttet færgerne ved indsejling i årtier, hvor det har taget imod hårde knubs fra skudernes rælinger og skvulpet i iskoldt saltvand.

Med tiden har bolværkstræet fået en skøn patina og rustikke detaljer, der fortæller træets historie. Derfor er vores lysestage den mest holdbare du kan opdrive. 

Træet bliver kun flottere med tiden, hvor de rustikke detaljer og farve kan ændre udtryk. Sådan får du din helt egen, unikke lysestage. 

 

Andre kigger også påFyrklods lysestage 14 cm, pudset.

 Lanterne i metal fra Accantus.