Kommende events

IKA messe
september 01 - september 02
Design London
september 21 - september 24
Se alle begivenheder

Hyndesæt i vandafvisende OEKO-TEX stof

(00078)

Hyndesæt fra Thors Design med siddehynde og rygpude. Fremstillet i vejrbestandigt, vandafvisende udendørstekstil. Mål siddehynde: 60x60 cm, rygpude: 25x60 cm.

2.625,00 kr.

Detaljer om produktet

Høj siddekomfort med hynder til Slinger sofaen

Man sidder utrolig godt på vores specialfremstillet hyndesæt. Med et behageligt tekstil og passende mængde fyld, kan du være sikker på høj siddekomfort. 

Hynderne er syet, så de passer til vores Slinger lounge sæt, men kan også bruges til din egen havesofa eller havebænk. Det kan være rart at kunne hive en hynde frem, når man vil sidde ekstra blødt, og det kan du nemt med vores hyndesæt. 

Hynderne kan bruges sammen for både at få sidde- og rygstøtte. Så føles det næsten som at sidde i en sofa. Du kan også vælge at bruge hynderne hver for sig. Uanset hvad får en god siddekomfort.   

 

Siddehynde til bænke og havesofa

Giv dine havemøbler nyt liv med hynder fra Thors Design. Du behøver ikke at tage hynderne ind når det regner. De er nemlig produceret i et vandafvisende udendørstekstil. 

Hynderne kan bruges både til en havebænk eller en havesofa. Tag hynderne under armen når du rykker rundt i din have for at finde et hyggeligt spot. Så er du garanteret mange timer udendørs samtidig med at du sidder komfortabelt.